Scapă de 4 kilograme în 10 zile cu dieta cu piersici

  • 152 afişări
Scapă de 4 kilograme în 10 zile cu dieta cu piersici

29 martie 2017 Alexandra Necsoiu

Dieta cu piersici este o dietă potrivită pentru aproape oricine. Este o dietă purificatoare, care te va ajuta să elimini până la 4-5 kilograme în mai puţin de două săptămâni. Pentru a avea efectul dorit, este indicat să consumi piersici cu coajă, deoarece acestea conţin vitaminele A şi C.

Piersica este un fruct bogat în antioxidanţi şi specialiştii în nutriţie o recomandă pentru conţinutul mic de calorii, procentajul de apă generos (80%) şi de fibre. Ea întăreşte sistemul imunitar şi te ajută dacă vrei să-ţi ţii sub control glicemia şi colesterolul. 

Este recomandat să consumi piersicile proaspete şi în suc natural, aşa că evită siropurile şi prăjiturile cu piersici pe motiv că beneficiază de proprietăţile menţionate. De asemenea, nu decoji fructele deoarece le reduci din calităţi. Pentru a reduce vertiginos din greutate, bea multă apă sau ceai verde şi nu uita să faci mişcare.

Meniu pentru o zi

Micul dejun:

  • cafea cu lapte degresat, ceai verde sau un iaurt degresat
  • o piersică şi o felie de pâine cu dulceaţă
  • trei biscuiţi de cereale şi suc natural de piersică

Prânz

  • o salată de legume şi:
  • paste cu sos de tomate
  • orez asezonat cu o lingură de ulei de măsline, amestecat cu o lingură de parmezan
  • cartofi fierţi, piept de pui la grătar sau peşte la cuptor

Gustare după prânz: salată de fructe cu piersici, mere, o bană şi un kiwi

Cina:

  • -150 de grame de salată de legume cu, la alegere:
  • de două ori pe săptămână: un ou fiert
  • de două ori pe săptămână: 120 de grame de carne slabă la grătar sau peşte fiert
  • o dată pe săptămână: 200 de grame de brânză degresată
  • de patru ori pe săptămână: un pahar de iaurt degresat

Înainte de culcare: un pahar cu suc natural de piersici.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: dieta , piersici , specialisti , nutritie