Slăbeşte 8 kilograme într-o săptămână cu dieta indiană

  • 2403 afişări
Slăbeşte 8 kilograme într-o săptămână cu dieta indiană

03 aprilie 2017 Alexandra Necsoiu

Dieta indiană presupune un plan de alimentaţie care cuprinde legume şi fructe din plin, însă trebuie consumate după anumite reguli astfel încât să stimulezi arderea grăsimilor.

Pentru a vedea efectele într-un timp câ mai scurt, elimina alcoolul cu câteva zile înainte de a începe dieta şi nu-l consuma nici pe parcursul dietei. Acesta măreşte acidul uric în organism, ce favorizează retenţia de apă. Astfel este blocat procesul natural de detoxifiere a organismului.

  • Bea zilnic între 10-15 pahare cu apă pe zi.
  • Nu ai voie să consumi sucuri din fructe în primele 6 zile ale dietei.
  • Evită ceaiurile şi cafeaua pe parcursul dietei sau consumă doar ceaiul negru şi cafeaua fără zahăr şi lapte.
  • Mişcarea zilnică te va ajuta să accelerezi procesul de slabire şi să obţii rezultatele dorite.
  • Legumele pot fi consumate ca atare sau în salate cu zeamă de lămâie, usturoi, oţet şi ierburi aromate. Nu se adaugă ulei!
  • Reţeta de supă care se consumă pe parcursul dietei nu are o cantitate recomnandată, astfel că o poţi mânca în ce cantităţi vrei. Adaugă şi alte legume care îţi plac, însă evită fasolea boabe, năutul, lintea.

 

Meniul pentru o săptămână

Ziua 1. Consumă numai fructe. Poţi consuma orice fruct, cu excepţia strugurilor, bananelor şi mango. Ai grijă ca din dietă să nu lipsească pepenele roşu, portocalele, merele, rodiile şi căpşunile. Poţi să le consumi în ce cantitate doreşti.

Ziua 2. Este ziua în care trebuie să mănânci doar legume, fierte sau crude. Poţi chiar să-ţi începi dimineaţa cu un cartof fiert. Astfel, îi vei oferi organismului suficientă energie şi carbohidraţi pentru a doua zi.  Include în dietă şi multe legume verzi.

Ziua 3. Este o combinaţie între prima şi a doua zi. Aceasta este ziua în care trebuie să mănânci legume şi fructe. Evită însă să consumi cartofi.

Ziua 4. Dacă în primele trei zile trebuie să eviţi bananele, acum e momentul când poţi să consumi până la 6 banane pe parcursul zilei. Poţi să bei chiar şi până la 4 pahare de lapte. Deşi se spune că bananele îngraşă, în acest regim alimentar, acestea acţionează ca o sursă de potasiu şi sodiu pentru organism.

Ziua 5. În această zi mănâncă roşii, varză şi brânză de vaci. Puteţi consuma până la 6 roşii. În plus, creşte aportul de apă cu 1/4 din consumul zilnic.

Ziua 6. Această zi este puţin diferită de ziua a cincea. Poţi să mănânci varză, brânză de vaci şi alte legume, dar fără roşii. Poţi face cu acestea o supă gustoasă. Nu uita să bei apă!

Ziua 7. Ultima zi a dietei este şi cea mai importantă. Poţi bea suc de fructe proaspete, mânca o cană de orez brun sau alte legume.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: dieta , slabire , legume , fructe , alimentatie , dieta indiana