Tatăl lui Kim Kardashian, schimbare de sex ireversibilă. Acum e femeie în toată regula

  • 4939 afişări
11 ianuarie 2018

Tatăl lui Kim Kardashian, schimbare de sex ireversibilă. Acum e femeie în toată regula

Galerie foto

vezi galeria 5 foto

Caitlyn Jenner (fost Bruce Jenner) este cel mai cunoscut transsexual din lume, povestea lui fiind văzută, în cadrul unui reality show, încă de la începutul tranziţiei.

Foto: captură video


Fostul olimpic, care atunci se numea Bruce Jenner şi care a fost declarat de revista Mens Health cel mai frumos bărbat din lume, a ales în urmă cu cinci ani să devină femeie cu acte în regulă.

Jenner, acum în vârstă de 68 de ani, a mărturisit recent că transformarea lui în femeie este totală, trecând şi prin operaţia de schimbare de sex.

Cât timp a fost bărbat, Jenner a avut trei căsnicii din care au rezultat şase copii. Ultima căsnicie a fost cea mai intens mediatizată, fiind cu mama surorilor Kardashian. Kris a intentat divorţul în 2013, spunând că nu a ştiut nimic despre dorinţa olimpicului de a deveni femeie. Răspunsul lui Caitlyn pentru Kris a şocat publicul: „Când ne-am cunoscut aveam sâni care încăpeau într-un sutien cu cupa B. Luam tratamente hormonale şi ea ştia asta. Uneori mă mai îmbrăcam cu hainele ei, noaptea sau când eram singur”.


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: kim kardashian , femeie
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!