Tatăl lui Kim Kardashian, schimbare de sex ireversibilă. Acum e femeie în toată regula

  • 5125 afişări
11 ianuarie 2018

Tatăl lui Kim Kardashian, schimbare de sex ireversibilă. Acum e femeie în toată regula

Galerie foto

Tatăl lui Kim Kardashian, schimbare de sex ireversibilă. Acum e femeie în toată regulaTatăl lui Kim Kardashian, schimbare de sex ireversibilă. Acum e femeie în toată regulaTatăl lui Kim Kardashian, schimbare de sex ireversibilă. Acum e femeie în toată regulaTatăl lui Kim Kardashian, schimbare de sex ireversibilă. Acum e femeie în toată regula

Caitlyn Jenner (fost Bruce Jenner) este cel mai cunoscut transsexual din lume, povestea lui fiind văzută, în cadrul unui reality show, încă de la începutul tranziţiei.

Foto: captură video


Fostul olimpic, care atunci se numea Bruce Jenner şi care a fost declarat de revista Mens Health cel mai frumos bărbat din lume, a ales în urmă cu cinci ani să devină femeie cu acte în regulă.

Jenner, acum în vârstă de 68 de ani, a mărturisit recent că transformarea lui în femeie este totală, trecând şi prin operaţia de schimbare de sex.

Cât timp a fost bărbat, Jenner a avut trei căsnicii din care au rezultat şase copii. Ultima căsnicie a fost cea mai intens mediatizată, fiind cu mama surorilor Kardashian. Kris a intentat divorţul în 2013, spunând că nu a ştiut nimic despre dorinţa olimpicului de a deveni femeie. Răspunsul lui Caitlyn pentru Kris a şocat publicul: „Când ne-am cunoscut aveam sâni care încăpeau într-un sutien cu cupa B. Luam tratamente hormonale şi ea ştia asta. Uneori mă mai îmbrăcam cu hainele ei, noaptea sau când eram singur”.


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: kim kardashian , femeie