Juliann Nicole, logodnica ideală

  • 135 afişări
09 octombrie 2018
Juliann Nicole, logodnica ideală

Galerie foto

Juliann Nicole, logodnica idealăJuliann Nicole, logodnica idealăJuliann Nicole, logodnica idealăJuliann Nicole, logodnica ideală

Ce femeie ar accepta ca iubitul ei şi vitorul soţ să fie înconjurat zilnic de femei superbe, aproape dezbrăcate?  Juliann Nicole, în vârstă de 26 de ani, logodită cu omul de afaceri Tony Toutouni, supranumit "Regele Instagramului", este excepţia de la regulă.
 


Frumoasa tânăra l-a cunoscut pe bărbat la o benzinărie, iar cei doi au rămas împreună de atunci. Tony Toutouni este cunoscut pe Instagram pentru pozele indecente pe care le postează, alături de femei în ipostaze incendiare si maşini luxoase. Bărbatul are 1,5 milioane de urmăritori şi o avere impresionantă. La început femeia a recunoscut că au existat neînţelegeri.

"Obişnuiam să ne certăm şi chiar să ne despărţim tot timpul când prietenii mei imi trimiteau câte o poză cu el alături de alte femei, sau când ajungeam acasă la el şi găseam trei fete ascunse în baie.", mărturiseşte Juliann Nicole.

Tânara susţine că acum nu mai este însă geloasă deloc şi că are încredere în iubitul său. Totuşi, comportamentul extravagant al bărbatului nu este pe placul familiei şi al prietenilor ei.

"Mama mea nu ne susţine relaţia şi primesc des mesaje de la feministe care îmi spun că ar trebui să imi fie ruşine de mine.
Oamenii pot să creadă ce vor, eu nu îi voi interzice nimic pe contul său de Instagram", au fost câteva din afirmaţiile făcute de Juliann potrivit mirror.com.

Cand a fost cerută în căsătorie, Juliann a primint un inel cu diamant de şapte carate de la logodnicul ei.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: juliann nicole , foto