Ţinute seducătoare pe care să le porţi în toamna lui 2018

  • 219 afişări
11 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Ţinute seducătoare pe care să le porţi în toamna lui 2018

Galerie foto

ţinute sexyţinute sexyţinute sexyţinute sexy
Special pentru femeile care nu au uitat de latura lor senzuală, colecţiile din această toamnă propun ca ingrediente mătasea, dantela şi catifeaua, pentru un aer misterios. Negru seducător, roz jucăuş şi auriu, toate acestea fac parte din ţinutele care stârnesc imaginaţia bărbaţilor şi fac orice femeie să se simtă specială.
 
SevenSins.ro aduce pentru această toamnă piese clasice senzuale printre care body-uri ce pot deveni un detaliu subtil sub o cămaşă cu linie masculină, sutiene ce pun în valoare bustul, corsete dantelate sau modelatoare ori pijamale sexy care alungă monotonia din dormitor. Şi, pentru a condimenta cu adevărat o seară în doi, accesoriile speciale sunt gata să (re)aprindă scânteia: măşti dantelate, eşarfe de mătase, mănuşi sau chiar cătuşe cu pene. 
 
Brandul Beauty Night ajută femeile să descopere latura jucăuşă şi îndrăzneaţă cu ajutorul liniei de lenjerie cu accente seducătoare care poate deveni în orice moment arma secretă şi indispensabilă în seducţie. Zâmbetul, atitudinea şi acel je ne sais quoi pe care îl emani când porţi aceste piese vor fi însă uşor de remarcat de toţi cei din jurul tău.
 
Fie că alegi seturi feminine din dantela sau satin, body-uri confortabile şi incitante, corsete îndrazneţe sau halate delicate şi misterioase, îţi ridică tonusul şi te fac să te simţi mai atrăgătoare. Concepute astfel încat să avantajeze şi să pună în evidenţă silueta, îţi aduc plusul de încredere în tine de care ai nevoie pentru a-ţi pune in aplicare orice plan şi a-ţi îndeplini obiectivele. Aceste piese de lenjerie intimă conturează sânii şi talia şi sunt astfel ideale şi în timpul zilei, sub o rochie sau un costum cu cămaşă şi fustă office. 
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: colectie