Actorul Marius Manole, mesaj dur la 3 ani de la tragedia Colectiv: "Tuturor ar trebui să ne fie azi ruşine"

  • 50 afişări
31 octombrie 2018
Actorul Marius Manole, mesaj dur la 3 ani de la tragedia Colectiv: "Tuturor ar trebui să ne fie azi ruşine"

Galerie foto

Marius ManoleMarius ManoleMarius ManoleMarius Manole

Marţi, 30 octombrie, s-au împlinit 3 ani de la tragedia din clubul bucureştean Colectiv. În urma incendiului, au murit la faţa locului 26 de persoane, iar apoi mulţi dintre răniţii internaţi, numărul victimelor ajungând atunci la 64. Printre cei care şi-au pierdut viaţa în urma tragediei erau artişti, fotografi, jurnalişti, olimpici şi studenţi. Ulterior, la un şi 9 luni după tragedie, un alt tânăr a murit, ridicând bilanţul total la 65.

Actorul Marius Manole transmite un mesaj dur într-un interviu pentru Digi24.  El spune că românii ar fi trebuit să iasă constant în stradă, nu să-şi aducă aminte de tragedia din Colectiv doar o dată pe an. 

“Din păcate, nu există schimbări în bine, ci din ce în ce mai rele pentru noi. Ar trebui să ne fie ruşine, nici nu mai vorbesc despre politicieni, nu am reuşit ca în trei ani să punem mâna pe ţara asta şi să schimbăm ceva. Ne-am mulţumit cu o demonstraţie. Vina cea mare nu o au politicienii, ci poporul, pentru că uităm şi ne aducem aminte azi, cel mult mergem să aprindem o lumânare, de 30 octombrie, dacă ajungem. Iată că politicienii nici măcar nu au catadictist să includă în program un eveniment legat de Colectiv. România e de trei ani un Colectiv pentru că pericolele sunt peste tot în ţara noastră, oamenii mor în spitale, pe străzi, peste tot. Iar singurul lucru pe care îl discutăm de când a venit la putere această coaliţie, moartea României, nu se discută decât despre legile justiţiei. Ăsta e singurul lucru de care ne preocupăm de doi ani de zile. Să ne fie ruşine şi să le fie ruşine!”, a spus Marius Manole la Digi24.

Foto Facebook

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: tragedie