Adela Popescu a intrat în ultimul trimestru de sarcină. Cum arată vedeta de 32 de ani

  • 267 afişări
09 octombrie 2018
Adela Popescu a intrat în ultimul trimestru de sarcină. Cum arată vedeta de 32 de ani

Galerie foto

Adela PopescuAdela PopescuAdela PopescuAdela Popescu

Adela Popescu a împlinit recent 32 de ani. 

Radu Vâlcan, soţul ei, a ţinut să-i transmită o urare în mediul virtual: ”La mulţi ani, mami! Să ne rămâi la fel! Te iubim!”.

Prezentatoarea de la Protv a intrat în ultimul trimestru al sarcinii. Adela Popescu va deveni mămică de băieţel pentru a doua oară. Vedeta arată impecabil şi radiază de fericire.

În 2016, Adela Popescu a devenit mamă pentru prima oară, iar acum se pregăteşte să-l aducă pe lume pe cel de-al doilea băieţel al său.

"Faptul că urmează să avem doi copii mă face să mă simt (şi) mai responsabilă. Şi aici nu vorbesc numai de lucrurile zilnice, cum ar fi alimentaţia. Ci de lucruri „grele”, de viitor. Şcoală şi alte studii, anii de adolescenţă, tinereţe. Uneori „aberez” până în punctul în care mă gândesc cum va fi să îi văd „la casa lor”. Îmi revin însă repede şi îmi dau seama că rolul nostru, acum, ca părinţi, este să îi iubim, să îi protejăm şi să îi ajutăm să îşi construiască un viitor cât mai bun. Ştiţi deja că am optat pentru pachetul de prelevare celule stem. Apoi ne-am gândit la asigurări de sănătate şi chiar la un „fond de studii” a scris Adela Popescu, pe blogul ei.

Adela Popescu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de opt ani cu Radu Vâlcan. Cei doi s-au cunoscut în 2010 pe platourile de filmare a telenovelei româneşti „Iubire şi Onoare”, iar în 2015  şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: adela popescu , sarcina