Adele, cea mai bogată artistă, deşi s-a retras din activitate pentru o perioadă. Avere impresionantă

  • 168 afişări
31 octombrie 2018
Adele, cea mai bogată artistă, deşi s-a retras din activitate pentru o perioadă. Avere impresionantă

Galerie foto

Adele şochează: ”Nu mă epilez aproape niciodată. Iar pentru bărbaţii care se arată oripilaţi, am un singur răspuns”Adele şochează: ”Nu mă epilez aproape niciodată. Iar pentru bărbaţii care se arată oripilaţi, am un singur răspuns”Adele şochează: ”Nu mă epilez aproape niciodată. Iar pentru bărbaţii care se arată oripilaţi, am un singur răspuns”Adele şochează: ”Nu mă epilez aproape niciodată. Iar pentru bărbaţii care se arată oripilaţi, am un singur răspuns”

Deşi s-a retras pentru o perioadă de pe scenă, Adele continuă să fie una dintre cele mai iubite artiste din toată lumea.

Foto: Instagram, Vanity Fair

Cântăreaţa Adele se menţine pe primul loc în topul celor mai bogate vedete britanice în vârstă de până la 30 de ani, pentru al treilea an consecutiv, cu o avere de 147,5 milioane de lire sterline (165,6 milioane de euro), potrivit revistei Heat.

În ultimul an, averea artistei în vârstă de 30 de ani a crescut de la 132 de milioane de lire sterline la 147,5 milioane de lire sterline, potrivit topului realizat anual de publicaţia britanică.

Pe poziţia a doua se situează muzicianul Ed Sheeran, în vârstă de 27 de ani - în urcare cu un loc -, cu o avere estimată la 94 de milioane de lire sterline (105,5 milioane de euro), obţinută mai ales din vânzările înregistrate de cel de-al treilea album, "Divide", şi turneul său mondial programat pe doi ani.

Actorul Daniel Radcliffe coboară un loc în top, până pe al treilea, cu 87 de milioane de lire sterline (97,6 milioane de euro), majoritatea averii fiind obţinută cu ajutorul rolului din franciza "Harry Potter".

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: adele , epilat