Alexandru Ciucu a inaugurat noul atelier unde oferă cea mai sofisticată experienţă bespoke

  • 192 afişări
15 noiembrie 2018 Alexandra Necsoiu
Alexandru Ciucu a inaugurat noul atelier unde oferă cea mai sofisticată experienţă bespoke

Designerul Alexandru Ciucu a inaugurat noul atelier printr-un eveniment exclusivist la care au participat cei mai importanţi clienţi, dar şi persoane publice, prieteni ai creatorului: Ciprian Marica, Andreea Berecleanu şi Mihai Albu.

Invitaţii au putut admira creaţiile vestimentare ale designerului şi au descoperit în premieră ţesăturile noii sale colecţii ce va fi lansată anul viitor.

În noul atelier, situat într-o vilă de epocă, pe strada Belgrad din Bucureşti, cunoscutul designer va oferi cea mai sofisticată experienţă bespoke, celor care îşi doresc un costum la comandă.

Tranziţia la noua locaţie, după mulţi ani petrecuţi în incinta celebrei fabrici de costume Apaca, a fost încărcată de emoţie.

“Mi a fost destul de greu să mă mut din vechea locatie, fiind foarte ataşat emoţional de locul acela. Acolo a lucrat costume şi bunica mea şi încă mai lucrează tata. A trebuit să fac insã acest pas pentru că locul nu mai corespundea cu imaginea pe care am construit-o în timp şi cu standardele clienţilor nostri. Am ales să mutăm Atelierul într-o superbă vilă din Dorobanţi, un cartier celebru pentru high-life-ul bucureştean. Ne-am apropiat în acest fel, la propriu, de majoritatea clienţilor noştri”, declară Alexandru Ciucu. 

Noua locaţie aduce un plus experienţei exclusiviste de tip bespoke pe care designerul le-o oferă clienţilor săi.

“Experienta luxury se pastrează, clienţii având parte în continuare de cele mai ridicate standarde de calitate în ce priveşte execuţia costumelor sau nivelul serviciului de protocol. Contextul însă în care se întâmplă această experienţă conturează mult mai bine savoarea aristocratică a “mersului la croitor”. În plus, faţă de vechea locaţie am amenajat şi un spaţiu în totalitate privat, special pentru clienţii care îşi doresc discreţie”, adaugă Alexandru Ciucu.

Dat fiind exclusivismul locaţiei, designerul intenţionează să transforme spaţiul într-un loc de evenimente restrânse. 

“Mi-ar plăcea să devină un spaţiu boem-aristocrat, un loc de întâlnire al oamenilor de calitate unde seara să putem sta relaxaţi să schimbăm o idee, să degustăm o şampanie rară sau să vedem o piesă de teatru live în regim privat. Dacă aceste întâlniri ar deveni reale, mi-ar plăcea să se numească Serile lui Ciucu”, spune designerul. 

Alexandru Ciucu este cel mai apreciat designer de costume masculine din România, realizate la comandă, în regim bespoke.

Alexandru Ciucu este, încă din anul 2010, furnizor al Casei Regale a Romaniei. În anul 2013 a fost ridicat la rangul de Maestru, mulţumită creaţiilor sale vestimentare şi a serviciilor de Înaltă Croitorie oferite. 

Alexandru Ciucu a realizat în ultimii ani vestimentaţii pentru MS Regele Mihai şi ASR Principele Radu, precum şi pentru preşedintele Klaus Iohannis.

La nivel internaţional, Principele Albert de Monaco, Regele Simeon al Bulgarilor, dar si multi oameni de afaceri de pe Riviera Franceza au ales sa poarte costume realizate la comandă de Alexandru Ciucu.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: alexandru ciucu