Bianca Drăguşanu, într-o nouă emisiune tv. A semnat pentru o sumă fabuloasă

  • 155 afişări
11 octombrie 2018
Bianca Drăguşanu, într-o nouă emisiune tv. A semnat pentru o sumă fabuloasă

Galerie foto

Bianca DrăguşanuBianca DrăguşanuBianca DrăguşanuBianca Drăguşanu

Bianca Drăguşanu a dat lovitura! Revine în televiziune.

Vedeta a semnat pentru participarea în sezonul doi al reality show-ului Asia Express, redenumit acum India Express. Filmările vor avea loc în  Sri Lanka si India.
Potrivit presei mondene, fosta soţie a lui Victor Slav ar fi negociat cu Antena 1 pentru a primi 90.000 de euro, plus un bonus de 10.000 de euro, pentru a participa la acest show. Printre vedetele care au participat la negocierile pentru India Express ar mai fi: Margherita de la Clejani, Ruby, Iuliana Luciu, Anda Adam, Jojo şi Paul Ipate.
 
Gina Pistol, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, prezentatorii show-ului
 
Noul sezon “Asia Express”, cel mai dur show de aventură difuzat în România, vine cu şi mai multe surprize pentru telespectatori. Ginei Pistol i se vor alătura Liviu Vărciu şi Andrei Ştefănescu, care se transformă de această dată din concurenţi în co-prezentatori. Cei doi vor străbate Sri Lanka şi India pentru a le povesti celor de acasă despre ineditul şi spectaculozitatea acestor locuri. De asemenea, ei sunt cei care vor explica ce presupun misiunile pe care concurenţii le au de îndeplinit şi ce au ele special.

Antena 1 pregăteşte în această toamnã un nou sezon Asia Express, cel mai tare show de aventură difuzat în România. Spre deosebire de anul trecut, vedetele vor avea de această dată un nou itinerariu: peste 4000 de kilometri prin Sri Lanka şi India. O altă noutate este faptul că acum vor exista 9 perechi de vedete care să se lupte pentru marele premiu. Regulile concursului rămân însă neschimbate. Fiecare pereche va avea la dispoziţie 1 Euro pe zi, bani cu care trebuie să se descurce, să îşi găsească transport, cazare şi mâncare.

Rugăminţile, farmecul personal şi puterea de convingere vor fi atuurile care îi vor ajuta pe cei 18 concurenţi să ajungă cât mai departe în marea competiţie şi să parcurgă o distanţă cât mai lungă din “Drumul Elefantului”. Sri Lanka şi India vor fi o adevărată provocare, diferenţele culturale uriaşe, bariera de limbă şi condiţiile nu tocmai prietenoase le vor da mari bătăi de cap participanţilor.

“Asia Express” a fost prima oarã difuzat în anul 2004. De atunci şi pâna în prezent au fost realizate 40 de sezoane difuzate în peste 15 ţãri (Franţa, Belgia, Germania, Italia, Spania, Columbia sau Olanda) şi au fost puse la dispoziţia participanţilor 10 rute diferite. În 2016 şi-a câştigat titlul de cel mai urmãrit show de divertisment din Columbia, iar în 2015 a fost un adevãrat fenomen la nivel de social media în Spania şi Italia, fiind show-ul care a generat cele mai multe tweet-uri.

Aventura “Asia Express” va începe la Antena 1 în primãvara anului viitor. 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: bianca drăguşanu