Ce poţi să faci pentru a avea o relaţie bună cu copilul tău? Sfaturile unui instructor de parenting

  • 100 afişări
15 octombrie 2018
Ce poţi să faci pentru a avea o relaţie bună cu copilul tău? Sfaturile unui instructor de parenting

Vino sâmbătă, 20 octombrie la Sun Plaza ca să afli răspunsul la această întrebare. Poţi să vorbeşti faţă în faţă cu Otilia Mantelers care este instructor de parenting. După seminarul susţinut săptămâna trecută de avocatul Dan Cristea, care ne-a învăţat cum să ne îmbunătăţim discursul public, în această săptămână vei avea ocazia să o întâlneşti pe Otilia Mantelers.

”Pe 20 octombrie voi fi la Sun Plaza unde îmi doresc să întâlnesc cât mai mulţi părinţi şi să avem o conversaţie despre: care sunt ingredientele unui relaţii parentale bune, ce putem face concret pentru a avea o relaţie bună cu copilul nostru şi pentru a avea copii cu încredere în sine”. 

Otilia Mantelers este instructor de parenting şi blogger. A studiat puterea terapeutică a jocului cu Lawrence J. Cohen, reputat doctor în psihologie, creatorul Playful Parenting şi cel mai apreciat specialist în domeniu din lume. Aşa a ajuns să integreze jocul şi joaca în activitatea ei. Este susţinătoarea şi promotoarea metodei Parenting by Connection, cu care s-a familiarizat în cadrul unui program intens de formare iniţiat de organizaţia Hand in Hand Parenting din SUA. Pe aceste teme, organizează de câţiva ani cursuri pentru părinţi şi conferinţe cu invitaţi internaţionali. Otilia are trei copii, Yuri, Anna şi Kimmy.

Pe 20 octombrie, Otilia Mantelers ne vorbeşte despre cele mai bune metode ca să creştem copii cu iubire şi încredere în sine.

”Ingredientul principal în relaţia parentală este, din punctul meu de vedere, înţelegerea părintelui că acesta trebuie să se cunoască pe sine pentru a putea fi prezent cu copilul său. Apoi, este important ca focusul părintelui să fie nu pe repararea copilului, ci pe acceptarea acestuia aşa cum este el în acest moment. Desigur că orice părinte vrea să îşi ajute copilul să aibă o viaţă mai bună, însă acest ajutor e nevoie să vină dintr-un loc al acceptării şi înţelegerii copilului, şi nu dintr-un loc al fricii sau disperării că nu suntem părinţi buni, sau că am eşuat, iar copilul nostru nu funcţionează”, spune Otilia Mantelers.

Seminarul va fi de 11.00 la 13.00, în Sun Plaza, la etajul 1, în faţa restaurantului Marty. Intrarea este gratuită, dar trebuie să te înscrii completând formularul de aici: https://www.sun-plaza.ro/sun-talks/.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: otilia mantelers.