Cum arată manichiura pentru sezonul toamnă/iarnă 2018 - FOTO

  • 368 afişări
16 octombrie 2018 Cristiana Trifu
Cum arată manichiura pentru sezonul toamnă/iarnă 2018 - FOTO

Galerie foto

Manichiură pentru sezonul toamnă/iarnă 2018Manichiură pentru sezonul toamnă/iarnă 2018Manichiură pentru sezonul toamnă/iarnă 2018Manichiură pentru sezonul toamnă/iarnă 2018

Află ce se poartă în materie de manichiură pentru sezonul toamnă/iarnă 2018! Cătălina Stoica, nail artist şi speaker Jessica Cosmetics ne arată tendinţele de pe marile podiumuri de modă, în materie de manichiură - Trends FW18.

De la patternuri dinamice, printate, la aplicaţii cu glitter voluminoase şi finishuri chrome, unghiile se plasează ca fiind una dintre cele mai îndrăzneţe expresii ale frumuseţii în acest sezon. În contrast cu eleganţa reţinută din sezonul trecut, manichiurile pentru Toamnă/Iarnă 2018 sunt orice, mai puţin insipide. Tehnicienii iubitori de design au readus în prim plan arta patternurilor cu înflorituri flamboiante, ce fac unghiile să pară proaspăt scoase dintr-o imprimantă 3D, în timp ce dungile individuale reflectă grafice simple, dar spectaculoase în acelaşi timp.

Există, de asemenea, şi foarte multă strălucire, glitterul voluminos făcând trecerea de la păr şi faţă, direct pe unghii, iar un efect chrome reprezintă cheia unui finish metalic pentru acest sezon. O infuzie de alb în nuanţe ce variază de la albastru la portocaliu creează un efect cremos ce vine ca o actualizare a culorilor revigorante. Şi chiar dacă schimbăm direcţia către teritoriul unghiilor nude, tonurile neutre se instalează la un efect maxim, prin asortarea sau contrastarea cu îmbrăcămintea.

Textured Lengths

Chiar dacă majoritatea unghiilor sunt păstrate scurte şi îngrijite pentru acest sezon, lungimi exagerate îşi fac loc pe podiumuri, tocmai pentru a le da voie tehnicienilor să sublinieze efecte elaborate bazate pe texturi, care merită toată atentţa. Marian Newman utilizează sclipiciul pentru Sophia Webster, într-o reinterpretare strălucitoare a tipsurilor franţuzeşti, adăugând o bandă curbată voluminoasă aurie pe lungimea fiecărei unghii, din centrul vârfului până la cuticulă, pe o bază de roz cool. Întorcându-ne la Gareth Pugh, tot Marian foloseşte un negru cerneală de la CND Vinylux în Blackpool peste un design în relief, cu aspect de necalcat, ce duce cu gândul la Grace Jones şi femeile neiîfricate, şi se completează cu lungimile feroce ale unghiilor.

La Libertine, stilistul CND, Jan Arnold, creează taloane cu finishuri mate, aproape cauciucate, şi un mix de tonuri mute, cu texturi ce au aspect de tricotaje. Strălucirea clasică a anilor ’40 de la Hollywood se reflectă prin griduri imprimate peste unghii de culoarea roşu rubin la Tadashi Shoji, dând astfel un finish sofisticat şi urban în acelaşi timp unghiilor lungi.

Chrome Pearl

Finishurile dense metalice din SS18 se transformă acum într-o adaptare chrome periată pentru noul sezon, oferind o abordare mult mai contemporană texturii. Inspirată de pantofii în două tonuri vibrante folosiţi pe podium, Julie Kandalec creează o variantă actualizată şi ieşită din comun a manichiurii French la Tanya Taylor, alăturând culori “interesante şi neaşteptate”, un argintiu chrome şi vârfuri imbricate într-un coria de la Essie. Gina Edwards creează pentru Christian Siriano un look chromatic rubiniu cu accente lineare aurii, în timp ce la CIVIDINI observăm un oliv metalic aplicat pe unghii. Mary Soul foloseşte nuanţe de la ImPRESS pentru noua colecţie inspirată de Peru a lui Naeem Khan, manichiura ei fiind bazată pe o paletă de hybrid verde-albastru, cu un efect chrome full, cu elemente aurii pentru a sublinia finishul holografic, strălucitor.

Glitterati

În timp ce make-up artiştii aduc în prim plan glitterul chunky ca fiind tema cheie pentru AW18, tehnicienii de unghii abordează, de asemenea, trendul. Pentru colecţia “Positive Fashion” a lui Ashish, Michelle Humphrey foloseşte şase nuanţe diferite de la Nails Inc, incluzând Chelsea Embankment, care are elemente mari de sclipici auriu. La Preen by Thornton Bregazzi, Adam Slee optează pentru o versiune rose strălucitoare, oglinzând strălucirea perlelor. Deborah Lippman lucrează pentru Cretaures of Confort cu un efect ombre de glitter, începând cu un alb pur, o bază roz lucioasă, înainte de a aplica nuanţe de sclipici care devin din ce în ce mai închise începând cu degetul mare şi terminând cu cel mic. Julie Kandalec creează pentru Cushnie et Ochs un aspect de “sticlă spartă”, adaugând sclipici în jurul vârfurilor. Unghiile au un aspect pătrăţos pentru un efect grafic intens.

Additional Features

Îmbunătăţirile în 3D duc nail art-ul la alt nivel, accesorizările cu cristale şi mărgele creând efecte sculpturale spectaculoase. La Philipp Plein, unde luxul şi fantezia temei odiseei spaţiale îi conferă designerului lookul unui film de la Hollywood, unghiile sunt lăcuite într-un negru lucios, înainte de a fi accesorizate cu un ornament format din metal, pe o parte, şi cristal, pe cealaltă. Un look similar vedem şi la Ujoh, unde Kayo optează pentru unghii mai lungi accesorizate cu ornamente asemănătoare unorclopoţei la baza unghiilor. Nude-ul delicat este abordarea la Mulberry, acolo unde Michelle Class aplică un roz pal pe unghii, înainte de a le accesoriza cu cristale Swarovski. Iar la Sophia Webster, Marian Newman se lasă inspirată de “lumini, cameră şi dansul latino”, unghiile fiind îmbrăcate în lacuri colorate de la CND şi cristale Swarosvski strălucitoare, astfel încât fiecare unghie este ca “un nou dans”.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: toamna , iarna , sezon , manichiura