Dana Nălbaru, dezvăluri: "E o aură în jurul familiei noastre. Suntem percepuţi ca fiind speciali " - FOTO&VIDEO

  • 1255 afişări
15 octombrie 2018
Dana Nălbaru, dezvăluri: "E o aură în jurul familiei noastre. Suntem percepuţi ca fiind speciali " - FOTO&VIDEO

Galerie foto

Dana Nălbaru - familieDana Nălbaru - familieDana Nălbaru - familieDana Nălbaru - familie

Formează una dintre cele mai frumoase familii din showbizul românesc.

După o perioadă în care s-a retras din viaţa publică pentru a-şi dedica energia aproape exclusiv familiei, Dana Nălbaru împărtăşeşte experienţe din viaţa ei şi povesteşte despre paşii pe care i-a făcut pentru a-şi găsi echilibrul interior. Într-un interviu acordat în emisiunea Sună bine de la Radio Itsy Bitsy, artista a vorbit despre proiectele ei viitoare, dar şi despre viaţa ei de familie, despre rolul de mamă şi de soţie, despre alegerea de a se muta la casă, în afara Bucureştiului şi despre cum şi-a împlinit, alături de soţul ei, actorul Dragos Bucur, visul de a se plimba prin lume cu autorulota. 

Cred că diferenţa dintre noi şi alţi oameni, dar nu toţi oamenii, adică noi nu suntem nişte speciali. E mai degrabă aşa o aură în jurul familiei noastre cum că noI am fi speciali. Noi suntem nişte oameni absolut obişnuiţi, care însă alegem să facem lucrurile aşa cum ne plec, fără să ţinem cont de prejudecăţile cu care am fost crescuţi, încercând să scăpăm de prejudecăţi sau urmându-ne visele… Suntem de 14 ani împreună şi când ne-am cunoscut ne imaginam că la un moment dat o să ne luăm o rulotă şi o să plecăm şi o să călătorim şi aşa mai departe. A fost nevoie de 12 ani ca să facem lucrul ăsta… Am ales, la un moment dat, împreună să facem lucrurile care ne fac fericiţi mai degrabă decât lucrurile care îi fac fericiţi pe ceilalţi, deşi poate suna într-un fel egoist. Ne-am închis cumva mai mult în bula noastră şi ne-am uitat mult mai puţin în exterior şi ne-am văzut de treaba noastră, făcând alegerile pentru familia noastră şi pentru sufletul nostru. Şi atunci uşor-uşor lucrurile au început să se lege”, a spus Dana Nălbaru la radio.

Actorul şi cântăreaţa au adoptat o fetiţă pe nume India Roxana, de etnie romă. Cuplul, căsătorit din 2005, mai are doi copii, pe Sofia, în vârstă de 12 ani, şi pe Kadri, în vârstă de trei ani.

 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: copii , adoptie , sofia