Dieta Cristinei Şişcanu: "Am slăbit 15 kilograme cu ouă fierte şi cu fulgi de ovăz"

  • 1144 afişări
02 noiembrie 2018
Dieta Cristinei Şişcanu: "Am slăbit 15 kilograme cu ouă fierte şi cu fulgi de ovăz"

Galerie foto

Cristina ŞişcanuCristina ŞişcanuCristina ŞişcanuCristina Şişcanu

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu trăiesc o poveste de dragoste ca în filme. Cei doi au împreună o fetiţă, Petra. Din primul mariaj, Mădălin Ionescu are doi copii, o fată şi un băiat.

După ce a devenit mămică pentru prima oară, Cristina Şişcanu a reuşit să dea jos 15  kilograme. Partenera de viaţă a fostului prezentator de televiziune, Mădălin Ionescu, a reuşit să scape de kilogramele în plus, afişând o siluetă demnă de admirat.

”Am slăbit în mai multe etape, dar în ultima am ţinut următoarea dietă: dimineaţa am de ales între trei tipuri de mic dejun: mănânc 35 de grade de fulgi de ovăz cu 200 de grame de iaurt sau două ouă fierte cu un avocado, am voie şi două felii de pâine cu roşii sau cu ardei gras. La prânz mănânc grătar cu legume, peşte, iar seara mănânc 135 de grame de paste integrale, brânză rasă care să fie degresată sau o salată cu multe legume. De prin august ţin dieta asta. Am slăbit în total 15 kg. Acum am 62 de kilograme, dar vreau să ajung la 59 de kilograme”, a spus Cristina Şişcanu pentru click.ro.

Mădălin Ionescu şi soţia sa Cristina Şişcanu îşi mai doresc un copil, dar există o problemă.

„Da. Este adevărat. Singura problemă…”, a spus Mădălin Ionescu. „Noi suntem foarte mulţi,. Suntem 7 persoane, pentru că sunt şi părinţii mei. Ne ajută cu copiii. Problema spaţiului. Doar garajul mai este disponibil. Dacă se mai naşte un copil, trebuie să îl transformăm (n.r. garajul). Vrem să mai închidem o terasă să mai creăm spaţiu. Vrem să facem nişte transformări”, l-a completat Cristina Şişcanu, scrie presa mondenă.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: casnicie