După şapte ani de căsnicie, Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu au făcut anunţul: „Da. Este adevărat!"

  • 235 afişări
12 octombrie 2018
După şapte ani de căsnicie, Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu au făcut anunţul: „Da. Este adevărat!"

Galerie foto

Cristina ŞişcanuCristina ŞişcanuCristina ŞişcanuCristina Şişcanu

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu trăieşc o poveste de dragoste ca în filme.

Fostul prezentator tv şi soţia sa sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată şi cred cu tărie că "o poveste adevărată de iubire va învinge întotdeauna!"

Relaţia lor a fost pusă la zid, la început, dar ei au demonstrat că nu trăiesc o dragoste fulgerătoare, ci o iubire care a trecut cu brio testului timpului. Aceasta este cea de-a doua căsnicie a lui Mădălin Ionescu. Cei doi au împreună o fetiţă, Petra. Din primul mariaj, Mădălin Ionescu are doi copii, o fată şi un băiat.

„Avem opt ani de relaţie si şapte de la căsătorie. Am depăşit asa numitul prag de sapte ani! Cert ca e am trăit cu intensitate maxima fiecare zi din povestea noastră de iubire. Deşi mulţi s-au străduit sa ne tulbure viata si sa ne distrugă, chiar, relaţia, am privit doar înainte, bucurându-ne unul de altul si de universul nostru romantic. Eram ca doi miei pe care lupii au încercat sa-i sfâşie intr-o frenezie a dezinformării si a ştirilor fantasmagorice! Ne-au lovit până şi în plan profesional! Nici măcar nu ne-a interesat sa ne apărăm! Nu aveam de ce! Ştiam că tot ce ne aparţine este curat si ca va dăinui. Din cauza tumultului, însă, si a nedreptăţilor, am cunoscut si suferinţa! Au fost clipe în care am crezut că ne vom prăbuşi şi că vom pierde tot ce am construit! Dar… ce e val ca valul trece! Astăzi suntem unul dintre cele mai respectate cupluri din spaţiul public! O poveste adevărată de iubire va învinge întotdeauna!', a declarat Cristina Şişcanu.

Mădălin Ionescu şi soţia sa Cristina Şişcanu îşi mai doresc un copil, dar există o problemă.

„Da. Este adevărat. Singura problemă…”, a spus Mădălin Ionescu. „Noi suntem foarte mulţi,. Suntem 7 persoane, pentru că sunt şi părinţii mei. Ne ajută cu copiii. Problema spaţiului. Doar garajul mai este disponibil. Dacă se mai naşte un copil, trebuie să îl transformăm (n.r. garajul). Vrem să mai închidem o terasă să mai creăm spaţiu. Vrem să facem nişte transformări”, l-a completat Cristina Şişcanu, scrie libertatea.ro.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: casnicie