Ela Crăciun a adus pe lume al treilea copil. “De data asta a fost mai greu”

  • 297 afişări
17 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Ela Crăciun a adus pe lume al treilea copil. “De data asta a fost mai greu”

Galerie foto

Ela Crăciun a născutEla Crăciun a născutEla Crăciun a născutEla Crăciun a născut
Ela Crăciun a devenit mamă pentru a treia oară! Vedeta a adus pe lume un băieţel perfect sănătos, care a avut la naştere 2,760 de kilograme şi 50 de centimetri.
 
Prezentatoarea de televiziune a ales să nască pe cale naturală, aşa cum au venit pe lume şi ceilalţi doi copii ai săi, Alex şi Alesia, convinsă fiind că este cea mai bună alegere pentru sănătatea ei şi a copilului. Soţul i-a fost aproape în tot cest timp, iar cei doi copii au rămas acasă în aşteptarea veştii că frăţiorul lor a venit pe lume. 
 
Ela Crăciun a mărturisit că faţă de celelalte două sarcini, cea de-a treia a fost mai grea.
 
“De data asta a fost mai greu. Prima oară am rămas însărcinată la 23 de ani. Mi-am revenit peste noapte, fără niciun efort. A doua oară, la 30 de ani, mi-a fost puţin mai greu, iar acum, deşi ştiu toate fazele prin care trebuie să trec, a fost cea mai grea sarcină. Două luni mi-a fost rău non-stop, de-asta nici n-am anunţat că sunt însărcinată până la vreo patru luni. Mergeam la filmări, la evenimente, dar în interiorul meu eram terminată. N-am putut să mănânc nici carne, nici peşte... Am mâncat linte, cu ciuperci, cu alimente care înlocuiesc carnea. Până acum, am luat 11 kilograme, mult mai puţin decât la celelalte două sarcini, când am luat 20 de kilograme. Cred că o să-mi revin mai repede, de data aceasta”, a povestit Ela pentru OK! Magazine.
 
Pe parcursul sarcinii, prezentatoarea de televiziune a fost foarte activă, fiind prezentă atât la filmările pentru emisiunea Numai de bine, cât şi la diferite evenimente.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: ela craciun