Fetiţa Andreei Bălan a împlinit doi anişori. Imagini adorabile de la petrecere

  • 207 afişări
12 octombrie 2018
Fetiţa Andreei Bălan a împlinit doi anişori. Imagini adorabile de la petrecere

Galerie foto

Andreea BălanAndreea BălanAndreea BălanAndreea Bălan

O familie fericită: Andreea Bălan, George Burcea şi micuţa Ella!

Bucurie mare! Solista Andreea Bălan şi soţul ei actorul George Burcea şi-au serbat recent fiica. Micuţa Ella Maya a împlinit doi ani şi a fost sărbătorită în familie.

"Au trecut 2 ani de când suntem cei mai fericitţ! La mulţi ani Ella Maya! O să fim mereu alături de tine şi o să îţi oferim dragoste necondiţionată!", a scris Andreea Bălan pe reţelele de socializare.

Andreea şi George au comandat un tort special, cu Minnie Mouse, iar momentele amuzante de la petrecere au fost imortalizate şi postate de cântăreaţa în mediul virtual.

Cu toate că până la un moment dat a fost un party pe cinste, Andreea Bălan a decis să nu mai organizeze petreceri pentru fiica ei. La eveniment, Ella a băgat mâna în tort şi i-a rupt urechile personajului desenat pe el, moment în care micuţa a început să plângă.

„I-am făcut un tort şi când a luat urechile de pe Minnie de pe tort a început să plângă pentru că şi-a dat seama că a stricat. Am încercat să le punem la loc, dar s-a terminat petrecerea. E mai bine de la trei ani încolo, aşa îşi dă şi ea seama şi o să ţină minte”, a spus Andreea Bălan la Antena Stars.

Foto Facebook

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: andreea bălan