Gabriela Cristea este însărcinată pentru a doua oară. "Un alt suflet curat o să ne întregească familia"

  • 1277 afişări
26 octombrie 2018
Gabriela Cristea este însărcinată pentru a doua oară. "Un alt suflet curat o să ne întregească familia"

Galerie foto

Gabriela CristeaGabriela CristeaGabriela CristeaGabriela Cristea

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda vor deveni din nou părinţi!

Vestea cea mai a fost împărtăşită chiar de fericita mămică, de ziua ei de naştere. Vedeta a împlinit 44 de ani. Gabriela Cristea se pregăteşte să devină mamă pentru a doua oară, după ce în urmă cu un an a adus-o pe lume pe fetiţa ei Bella Victoria Margot. 

"Astăzi trăim fericirea în trei, din martie un alt suflet curat o să ne întregească familia. Tati şi mami fac planuri iar Victoria o să aibă grijă de suri-frăţior", a scris Gabriela Cristea pe reţelele de socializare.

Gabriela Cristea şi-a anunţat şefii că este însărcinată, acesta putând fi unul dintre motivele pentru care ea nu va mai prezenta emisiunea matrimonială „Te iubesc de nu te vezi”. Iar soţul ei, Tavi Clonda, a împărtăşit vestea cu mai multe persoane din anturajul său.

Urare emoţionantă din partea soţului

Tavi Clonda a ţinut să-şi declare dragostea faţă de soţia lui pe contul său de Facebook: "La mulţi ani, scumpa mea soţie! Să fii sînatoasa,fericita pentru ca iubita si implinita esti! Iti multumesc pentru ca existi,ii multumesc lui D-zeu pentru ca te-am intalnit si am reusit sa ne indeplinim visele si sa cladim cea mai frumoasa familie! Gabriela,Te iubesc!"

Foto Facebook

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: insarcinata