Hilary Duff a născut! Actriţa a adus pe lume o fetiţă

  • 84 afişări
30 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Hilary Duff a născut! Actriţa a adus pe lume o fetiţă

Galerie foto

Hilary Duff a născutHilary Duff a născutHilary Duff a născutHilary Duff a născut
Hilary Duff a devenit mamă pentru a doua oară. Actriţa în vârstă de 31 de ani a născut o fetiţă perfect sănătoasă, pe nume Banks Violet Bair.
 
În luna iunie, Hilary a anunţat că este însărcinată, printr-o postare pe Instagram în care apare alături de iubitul ei, Matthew Koma, în vârstă de 31 de ani. Pentru partenerul actriţei, este primul copil, însă Hilary Duff mai are un fiu, Luca, în vârstă de 6 ani din mariajul cu jucătorul de hockey Mike Comrie.
 
Artista şi-a ţinut fanii la curent cu cea de-a doua sarcină, iar sinceritatea sa i-a cucerit pe Internauţi.
 
"Adorabil faptul că port o mică viaţă în mine şi că visez zilnic la noile aventuri ce vor apărea în viată mea, daaaaar îmi este aproape imposibil să mă încalţ cu proprii mei pantofi...m-am săturat să mă trezesc de 9 ori pe noapte, pentru a merge la toaletă, sau să mă uit la corpul asta ciudat, din oglindă, care nu pare să îmi mai aparţină, pentru moment", a spus în urmă cu câteva luni Hilary printr-o postare pe Instagram.
 
În trecut, nu s-a sfiit nici să vorbească despre ce înseamnă să fii mamă singură şi cât de greu i-a fost să crească copilul, după divorţ.
 
“Mulţi dintre prietenii mei îmi spun “Doamne, cred că e super să fii divorţată. Dacă ai nevoie de o pauză, poţi lăsa copilul să stea la el””, a spus actriţa pentru Redbook. “Dar sunt divorţată şi e naşpa. Bine, la început nu a fost chiar aşa, dar acum este normal. Într-adevăr, iau o pauză. Fiul meu, Luca, în vârstă de 5 ani, a stat la mine timp de câteva săptămâni câtă vreme fostul soţ a fost plecat. Şi nu am avut parte de niciun ajutor, iar când a ajuns acasă am fost “Ok, e al tău! Pa!”, a declarat Hilary.
 
Cei doi au divorţat în anul 2014, după patru ani de căsnicie, când fiul lor avea doi ani. În prezent, Hilary are o relaţie cu Matthew Koma, cântăreţ şi compozitor, încă din ianuarie, anul trecut.
 
Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: hilary duff