Idris Elba, cel mai sexy bărbat în viaţă

  • 203 afişări
07 noiembrie 2018
Idris Elba, cel mai sexy bărbat în viaţă

Galerie foto

Idris ElbaIdris ElbaIdris ElbaIdris Elba
Idris Elba a fost numit de publicaţia People cel mai sexy bărbat în viaţă. Actorul în vârstă de 46 de ani, cunosctu pentru rolul său din ”Thor”, este unul dintre cei mai apreciaţi de la Hollywood, iar potrivit revistei People, care anual desemnează cine este cel mai sexy bărbat, el este câştigătorul titlului din acest an.
 
„Când m-au anunţat, le-am zis: «Pe bune? Nu se poate! Serios?» M-am verificat în oglindă şi mi-am zis: «Hei, eşti puţin sexy azi». Ca să fiu sincer, a fost un sentiment plăcut, a fost o surpriză drăguţă şi, de ce să mint, un stimulent pentru ego-ul meu“, a fost reacţia actorului.
 
Are un corp impresionant, iar pentru a se menţine în formă, Idris Elba practică diverse sporturi încă din adolescenţă, precum fotbal, baschet, hochei, cricket şi rugby, iar în prezent face kikboxing şi duce o viaţă lipsită de regrete.
 
„Viaţa nu înseamnă să te gândeşti la ce ar fi trebuit să faci. Cred că toată lumea ar trebui să adopte filosofia potrivit căreia ziua de mâine nu îţi este promisă, aşa că obţine ce-ţi doreşti astăzi. (...) Îmi place la nebunie să fiu încrezător în mine, dar în acelaşi timp ştiu când trebuie să fiu umil şi cu picioarele pe pământ“
 
Foto: Hepta
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: idris elba