ISTITUTO EUROPEO DI DESIGN oferă burse de studiu pentru tinerii români

  • 925 afişări
20 noiembrie 2018
ISTITUTO EUROPEO DI DESIGN oferă burse de studiu pentru tinerii români

Ce au în comun domeniile design-ului, modei, artelor vizuale şi comunicării? Răspunsul poate fi la îndemână: ISTITUTO EUROPEO DI DESIGN - IED! Fie că eşti pasionat de design de obiecte, design grafic, design de interior, fashion, arte vizuale sau de comunicare, IED te pregăteşte pentru a fi un profesionist adevărat. Absolvenţii acestei universităţi dobândesc cunoştinţele, abilităţile şi experienţa necesare pentru a-şi crea propriile branduri sau pentru a lucra în companii internaţionale din zona fashion sau design. 

Acum şi tinerii români au şansa să studieze la una dintre cele mai prestigioase universităţi din domeniu, care stabileşte trendurile internaţionale din aproape orice domeniu legat de estetică şi frumos.

În acest an,  IED oferă 26 de burse de studiu, care acoperă 50% din taxa de şcolarizare pentru anul universitar 2019-2020, pentru programele de licenţă ce se desfăşoară în centrele universităţilor sale din Milano, Barcelona, ​​Florenţa, Madrid, Roma şi Torino.

Cei care doresc să aibă o astfel de experienţă educaţională trebuie doar să-şi folosească cea mai de preţ resursă: imaginaţia. Participanţii trebuie să-şi arate abilităţile printr-o lucrare creativă, care poate să conţina una sau mai multe imagini, desene sau schiţe de design, lucrare ce trebuie să fie făcută într-un singur .pdf sau .docx file de max 8 mb. Ideile şi motivaţiile trebuie să fie explicate într-o scrisoarea de prezentare, ataşată lucrării creative.                                             

În concurs se pot înscrie candidaţii cu vârste cuprinse între 18 şi 26 de ani – împliniţi la 31 decembrie 2019. Un alt criteriu de calificare pentru studii şi pentru primirea bursei este reprezentat de obţinerea diplomei de bacalaureat până în luna septembrie 2019 şi deţinerea de cunoştinţe de limba străină de min B2 (în funcţie de limba străină aleasă pentru programul de studiu).

Pentru a participa la concursul de burse, elevii trebuie să se înscrie online şi să-şi încarce proiectul, tot online, până la data de 3 decembrie 2018, pe site-ul universităţii – aici.

IED - ISTITUTO EUROPEO DI DESIGN este o reţea internaţională de învăţământ cu un ADN 100% italian care, încă din 1966, pregăteşte şi face cercetare în domeniile: design, fashion, arte vizuale, comunicare şi management în industriile creative.

Dacă eşti pasionat de design, talentat şi vrei să-ţi construieşti o carieră în domeniul esteticii, un consultant educaţional te poate îndruma pe traseul care ţi se potriveşte cel mai bine. Tot el te poate ajuta cu întreg procesul de aplicaţie la studii şi burse la IED.

IntegralEdu îndrumă şi pregăteşte tinerii în zona învăţământului în străinătate de mai bine de 25 de ani la nivel internaţional şi de 10 ani în România, fiind cea mai importantă companie de consultanţă educaţională din România.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: design