Iulia Albu, despre rochia de mireasă a Roxanei Ciuhulescu: "Mândră-i tare mândra mea, ce-avuseşi Doamne cu ea"

  • 418 afişări
10 octombrie 2018
Iulia Albu, despre rochia de mireasă a Roxanei Ciuhulescu: "Mândră-i tare mândra mea, ce-avuseşi Doamne cu ea"

Galerie foto

Roxana Bulugioiu CiuhulescuRoxana Bulugioiu CiuhulescuRoxana Bulugioiu CiuhulescuRoxana Bulugioiu Ciuhulescu

 Roxana Ciuhulescu s-a căsătorit religios cu Silviu Bulugioiu şi şi-a creştinat fiul, pe Cezar. 

Bucurie mare în familia vedetei după ce au făcut nuntă şi botez 2 în 1.Naşi le-au fost cei doi prieteni, Simona şi Gabriel Toncean. Roxana Ciuhulescu a purtat o rochie de mireasă semnată de Athena Philip, iar la petrecere a optat pentru o salopetă albă, cu top din dantelă, realizată de acelaşi designer.

La câteva zile de la fericitul eveniment, Iulia Albu a avut numai cuvinte dure referitor la rochia de mireasă a Roxanei Ciuhulescu. Fashion -editorului nu i se pare firesc că o femeie care a mai fost căsătorită să poarte rochie albă în biserică.  

"Mândră-i tare mândra mea, ce-avuseşi Doamne cu ea.  Întotdeauna am admirat perseverenţa şi naivitatea femeilor care, la a doua, a cincea, a douăzecea căsătorie, se duc în faţa preotului tot în rochie albă. Când prima oară ai dat-o în bară aşa de grav şi ai ocazia să-ţi revii la a doua căsătorie…. să alegi acea voaletă sinistră… mi se pare trist! Nici rochia nu este vreo minune a lumii, dar totuşi ar fi putut face parte dintr-o apariţie măcar decentă. Sincer, chiar nu înţeleg acea plasă de învelit florile, ieftină, sulemenită în cele 3 pene isterice care se iţesc din vârful capului stimabilei. Aaaa…. Nu sunt pene! Este doar nişte tul ieftin! Mă rog, ştiţi că eu sunt cu găinile", a scris Iulia Albu pe blogul personal.

Foto Facebook

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!