Jennifer Garner iubeşte din nou! Tot ce trebuie să ştii despre noul iubit al actriţei

  • 221 afişări
25 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Jennifer Garner iubeşte din nou! Tot ce trebuie să ştii despre noul iubit al actriţei

Galerie foto

Jennifer Garner are un nou iubitJennifer Garner are un nou iubitJennifer Garner are un nou iubitJennifer Garner are un nou iubit

După divorţul de Ben Affleck, Jennifer Garner şi-a găsit fericirea în braţele unui nou bărbat din viaţa ei, iar lucrurile dintre cei doi par să fie destul de serioase.

 
Actriţa în vârstă de 46 de ani iubeşte din nou, iar de şase luni formează o relaţie cu omul de afaceri John Miller, în vârstă de 40 de ani. Probabil te întrebi cine este acest John Miller şi, tocmai de aceea, am pregătit pentru tine câteva lucuri pe care trebuie să le ştii despre noul partener al lui Jennifer.
 
ESTE OM DE AFACERI
 
Ok, ştim, deja am spus asta, dar potrivit site-ului companiei pe care o conduce, John este CEO la Cali Group, o companie de holding pe care a fondat-o în 2011, care deţine Miso RObotics şi 50 de restaurante CaliBurger pe tot globul. A terminat Dreptul la Stanford şi a fost angajat la Arrowhead şi autor al cărţii The Handbook of Nanotechnology Business, Policy, and Intellectual Property Law.
 
ESTE UN TIP DE TREABĂ
 
O sursă a povestit pentru E! că ”este un tip de treabă şi este foarte bine pentru Jennifer să iasă cu cineva care nu este persoană publică sau actor. Şi-au petrecut timpul la ea acasă şi au mers de câteva ori la hotel sau în locuri discrete”.
 

 
AU ACELEAŞI GUSTURI ÎN PRIVINŢA NUMELOR PENTRU COPII
 
E! News a dezvăluit că cei doi au multe lucuri în comun, printre care şi preferinţele în privinţa numelor copiilor. ”Şi-a dat seama că are foarte multe în comun cu el, ba chiar a trecut printr-o experienţă similară în ceea ce priveşte divorţul şi are o fiică pe care o cheamă tot Violeta”, a povestit sursa.
 
ÎNCĂ ESTE CĂSĂTORIT
 
Chiar dacă s-a despărţit de fosta soţie, Caroline Campbell, în 2014, după un mariaj de nouă ani, cei doi încă sunt căsătoriţi. Au doi copii împreună, iar potrivti Us Weekly, încă aşteaptă ordinul judecătoresc să semneze actele de divorţ pentru finalizarea acestuia.
 
I-A CUNOSCUT COPIII
 
La rândul ei, Jennifer Garner are două fete cu fostul soţ, actorul Ben Affleck, şi un băiat: Violet, în vârstă de 12 ani şi Seraphina, în vârstă de 9 ani şi Samuel, în vârstă de 6 ani. Aceeaşi sursă a declarat pentru Us Weekly că actriţa deja le-a făcut cunoştiţă copiilor săi cu noul ei partener.
 
Foto: Hepta
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: jennifer garner