Karlie Kloss, nuntă în secret. Cum a arătat rochia de mireasă

  • 224 afişări
22 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Karlie Kloss, nuntă în secret. Cum a arătat rochia de mireasă

Galerie foto

Karlie Kloss s-a căsătorit (galerie foto)Karlie Kloss s-a căsătorit (galerie foto)Karlie Kloss s-a căsătorit (galerie foto)Karlie Kloss s-a căsătorit (galerie foto)
În ultima perioadă am aflat tot mai multe lucruri despre Karlie Kloss şi iubitul său, Joshua Kushner, care a devenit zilele trecute soţul ei, după o relaţie de şase ani.
 
Modelul în vârstă de 26 de ani şi partenerul său şi-au unit destinele în secret, în urma unei ceremonii discrete în New York, în acelaşi loc în care Joshua a cerut-o în căsătorie. Karlie Kloss a făcut anunţul pe contul ei de Instagram printr-o fotografie în care apare îmbrăcată în rochie de mireasă, iar descriere este una cât de poate de simplă şi concretă: ”10.18.2018”, data în care a avut loc marele eveniment din viaţa celor doi.
 
Kloss a ales să poarte o rochie de la Dior, în timp ce soţul ei a purtat un costum simplu. Potrivit People, cei doi şi-au unit destinele în faţa a 80 de oameni, prieteni şi membri ai familiei, iar în primăvara lui 2019 au anunţat că pregătesc o petrecere pe cinste.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10.18.2018 ❤️

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Karlie Kloss şi Joshua Kushner formează o relaţie încă din anul 2012, iar în luna iulie a acestui an, modelul şi-a anunţat logodna, tot printr-o postare pe Instagram.
 
Joshua Kushner, în vârstă de 33 de ani, este un om de afaceri, cu două diplome la Harvard şi co-fondator Oscar Health. De asemenea, este fratele Consilierului lui Donald Trump, Jared Kushner, soţul lui Ivanka Trump.
 
Foto: Hepta
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: karlie kloss