Lady Gaga a confirmat că s-a logodit în secret cu iubitul ei, cu 16 ani mai în vârstă

  • 210 afişări
17 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Lady Gaga a confirmat că s-a logodit în secret cu iubitul ei, cu 16 ani mai în vârstă

Galerie foto

Lady Gaga a confirmat logodnaLady Gaga a confirmat logodnaLady Gaga a confirmat logodnaLady Gaga a confirmat logodna
Cât de curând ne vom bucura de încă o nuntă şi nu, nu este vorba de o nuntă regală, ci de nunta lui Lady Gaga. Artista în vârstă de 32 de ani a confirmat logodna cu Christian Carino, în timpul unui eveniment.
 
Potrivit Us Weekly, Christian, în vârstă de 48 de ani şi iubita sa, celebra cântăreaţă, cunoscută pentru melodiile ”Poker face”, ”Alejandro” sau ”Bad Romance”, formează un cuplu de un an de zile, iar în această vară, artista a fost cerută în căsătorie la doar un an după ce a rupt logodna cu actorul Taylor Kinney, cu care avea o relaţie de patru ani. Prezentă la cea de-a 25-a ediţie a galei Annual Women In Hollywood Celebration, susţintă de ELLE, Lady Gaga a confirmat zvonurile logodnei în timpul unui discurs, mulţumindu-i ”logodnicului” ei, Christian. 
 
Nu ştim dacă nunta va avea loc în viitorul apropiat, artista concentrându-se pe starea ei de sănătate. Cântăreaţa suferă de fibromialgie, o boală incurabilă despre care a vorbit în documentarul Gaga: Five Foot Two. Cererea în căsătorie nu a fost una banală, ci foarte specială pentru Lady Gaga, Christian Carino alegând să meargă la tatăl artistei pentru a-i cere mâna.
 

În cazul în care te întrebi cine este Christian Carino şi cum a apărut în viaţa ei, iată câteva lucruri care să-ţi potolească curiozitatea.

 
  • Christian Carino este impresarul lui Lady Gaga, iar de-a lungul timpului a lucrat cu Justin Bieber, Christina Aguilera şi Jennifer Lopez. 
  • Are două fiice, Isabella şi Lola, din mariajul cu Brooke Baldwin. Cei doi au fost căsătoriţi 1997-2015.
  • Are câteva tatuaje, iar pe lângă obsesia pentru rândunele şi steagul Americii, pe braţ are tatuat portretul lui Lady Gaga. 
 
Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: lady gaga