Lili Sandu se căsătoreşte cu modelul Silviu Tolu: "Când îţi doreşti să ai un copil e mai bine să fii într-o familie”

  • 1204 afişări
19 octombrie 2018
Lili Sandu se căsătoreşte cu modelul Silviu Tolu: "Când îţi doreşti să ai un copil e mai bine să fii într-o familie”

Galerie foto

Lili SanduLili SanduLili SanduLili Sandu

Lili Sandu (39 de ani) are o relaţie cu modelul internaţional Silviu Tolu (27 de ani).

Silviu Tolu este cel mai de succes model masculin român, fiind inclus în TOP 100 cele mai influente modele ale lumii de către revista CLIENT, pe poziţia 28. Cunoscut pentru cele 6 campanii principale consecutive ale brandului GUESS, modelul a realizat de asemenea campanii pentru branduri precum LONGCROFT, Garnier şi DRYKORN. În plus, este şi blogger.

Fosta concurentă Exatlon, din echipa Faimoşilor, îşi doreşte o familie cu Silviu Tolu.

„Suntem deja de 3 ani împreună, nu cred că se mai pune problema testelor între noi.

Deja ne dorim mai mult de la relaţia asta, ne gândim să ne întemeiem o familie, ne gândim la un copil.(..) Fetiţă, băiat, ce vrea Dumnezeu, să fie sănătos copilul.(..)  Nu am fost niciodată genul care să testeze bărbatul pe care îl are lângă. Deja ne dorim mai mult de la relaţia asta. Eu am o familie extraordinar de frumoasă, Silviu la fel, părinţii lui sunt ca o a doua mea familie şi asta m-a inspirat să mă întorc asupra deciziei de a nu mă căsători. Bine, e frumoasă nunta, în primul rând, mi-ar plăcea să am toţi prietenii alături şi să putem să celebrăm într-un fel acest moment important pentru noi. Nu ştiu dacă actul acela pe care îl semnăm la primărie va fi neapărat o chestie extraordinară. Deocamdată, nu m-a cerut, dar noi vorbim deschis despre orice şi nu neg faptul că am vorbit despre asta. Vreau să fie o surpriză totuşi, nu vreau să vorbesc foarte mult despre el.

Nu am fost niciodată împotriva căsătoriei, doar că nu mi s-a părut o prioritate şi acel act nu îl vedeam atât de important", a mărturisit Lili Sandu, potrivit libertatea.ro.

Cum a început povestea de dragoste dintre cei doi

Silviu Tolu este mai tânăr cu 12 ani decât Lili Sandu. Vedeta a spus că diferenţa de vârstă dintre ei nici nu se simte, iar cel mai important este că au lucruri în comun.

"Ea a venit cu o prietenă la Istanbul, iar eu munceam acolo, făceam documentare pentru blogul meu. Acolo ne-am cunoscut. Ştiam vag despre ea şi lucrul ăsta m-a ajutat foarte mult. Ştiam că fusese cântăreaţă şi actriţă. Nu ne-am ascuns, ci am vrut să fim discreţi", a povestit Silviu în cadrul unei emisiuni.

"Eram spontani amândoi, era o energie foarte frumoasă. M-a cărat după el 10 kilometri pe jos, prin bazar. Noi nu am simţit diferenţa de vârstă. Când alţii au pus-o în prim plan, asta m-a făcut să fiu reticientă. Este o diferenţă de 12 ani între noi. Intuiţia mea a fost să-mi deschid inima şi asta am făcut şi îi sfătuiesc pe toţi să facă asta, dacă simt. Imediat după Istanbul, ne-am reîntâlnit, în România. M-a invitat la o cafea sau la un ceai verde, nu ştiu ce beam pe atunci. Apoi, au venit tot felul de vacanţe, şi prietenia s-a transformat în dragoste", a povestit Lili.

"În primul an al relaţiei noastre, Silviu  îmi trimitea scrisori, ceea ce era un lucru extrem de frumos. Silviu este foarte onest şi este foarte important să ai pe cineva lângă tine care nu are o mască. Este un stâlp pentru mine", a spus Lili.

Foto Facebook

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: casatorie