Mama Dragonilor are un nou iubit. Cine este bărbatul lângă care şi-a aniversat ziua de naştere

  • 423 afişări
30 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Mama Dragonilor are un nou iubit. Cine este bărbatul lângă care şi-a aniversat ziua de naştere

Galerie foto

Emilia Clarke are un iubit nouEmilia Clarke are un iubit nouEmilia Clarke are un iubit nouEmilia Clarke are un iubit nou
Emilia Clarke, cunoscută şi ca ”Mama Dragonilor” în urma rolului interpretat în faimosul serial Game of Thrones, are un nou iubit, iar de acest lucru ne putem da seama din postările de pe Instagram. Actriţa britanică, în vârstă de 32 de ani, formează un cuplu cu un regizor american de film.
 
Pe data de 23 de octombrie, Emilia Clarke şi-a aniversat ziua de naştere, iar cu această ocazie, actriţa a postat pe reţelele de socializare o fotografie în care apar două umbre pe o plajă şi se distige şi silueta unui bărbat care o sărută. Ei bine, aceeaşi fotografie a fost publicată şi de Charlie McDowell, regizorul american de film, în vârstă de 35 de ani, cu mesajul ”La mulţi ani, E!”.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Well that was a birthday I won’t be forgetting in a while. ❤️

A post shared by @ emilia_clarke on

 
În urma speculaţiilor apărute odată cu postarea fotografiilor, cei doi nu au comentat subiectul, demonstrând încă o dată că sunt extrem de discreţi când vine vorba de viaţa personală. În trecut, Emilia Clarke a mai avut relaţii cu Jai Courtney, Cory Michael Smith şi James Franco. La rândul său, despre Charlie McDowell, fiul celebrului actor Malcom McDowell, s-a speculat că a avut o relaţie cu actriţa din filmul ”The Girl With The Dragon Tattoo”.
 
Foto: Hepta
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: emilia clarke