Mihai Bendeac, mesaj emoţionant pentru părinţii lui: "Au crescut un copil cu probleme, depresiv"

  • 169 afişări
10 octombrie 2018
Mihai Bendeac, mesaj emoţionant pentru părinţii lui: "Au crescut un copil cu probleme, depresiv"

Galerie foto

Mihai BendeacMihai BendeacMihai BendeacMihai Bendeac

Mihai Bendeac este cunoscut mai ales datorită emisiunilor tv în care este implicat de mai bine de un deceniu. Puţini ştiu însă cum arată părinţii lui, care au stat departe de lumina reflectoarelor.

Recent, Mihai Bendea le-a transmis un mesaj emoţionant de mulţumire părinţilor lui, care aniversează 37 de ani de căsnicie. 

Prezentatorul show-ului „X Factor“ de la Antena 1 a ţinut să le mulţumescă pentru tot ajutorul şi să le declare dragostea lui. Cu sinceritate, Bendeac s-a confesat că le-a greşit de multe ori părinţilor.

Actorul şi prezentatotul tv în vârstă de 35 de ani a mărturisit că a fost „un copil cu probleme“. Bendeac a menţionat şi faptul că a avut chiar probleme cu alcoolul şi drogurile.

"Părinţii mei au împlinit 37 de ani de când s-au căsătorit. Au crescut un copil cu probleme. Artist, depresiv, uneori alcoolic, alteori semi-drogalău, în alte situaţii complet nebun. Dar s-au descurcat. Şi m-au făcut mereu funcţional pentru o carieră grea.

Apoi, târziu, au mai făcut un copil. Andrei. Care e genial. Frumos, cu o inteligenţă nimicitoare, cu un spirit foarte înalt. Pe lângă el, eu sunt o glumă.

Le-am greşit părinţilor mei de multe ori. Dar, şi ei ştiu asta, i-am iubit şi îi iubesc cu disperare. Nu aşteptaţi să le spuneţi alor voştri că-i iubiţi! Mulţumesc mama şi tata! Vă iubesc cu disperare!!!", a scris Mihai Bendeac.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: parinti , copil