O cântăreaţă de la noi se confesează: "Soţul m-a drogat cinci ani. M-a agresat"

  • 4265 afişări
30 octombrie 2018
O cântăreaţă de la noi se confesează: "Soţul m-a drogat cinci ani. M-a agresat"

Galerie foto

Mihaela MihaiMihaela MihaiMihaela MihaiMihaela Mihai

Femeie, iubită, soţie, mamă, cântăreaţă şi actriţă cu un suflet liber, care a avut întotdeauna curajul şi dorinţă să trăiască şi să iubească liber, după vocea inimii.

Celebra solistă Mihaela Mihai, în vârstă de 71 ani, are o poveste de viaţă cutremurătoare. Solista s-a căsătorit, la 17 ani, cu nepotul lui Mihail Sadoveanu, Mihai Stihi, de la care a luat şi numele de scenă. A doua căsătorie a fost cu Maxime Dufour, un om de afaceri francez pentru care s-a mutat la Paris în 1975 şi cu care a avut-o pe fiica ei, Isabelle.

“Isabelle e un înger pe care mi l-a trimis Dumnezeu, e un copil extraordinar. Tatăl ei e francez şi l-am iubit foarte tare, dar până la urmă a trebuit să accept ideea ăa bărbaţii au şi ei limitele lor şi într-o zi i-am spus duăa ce ne despartisem <<Bietul de tine, tu nu esti decat un barbat… Toata lumea recunoaste ca noi femeile suntem mai curajoase, mai puternice, mai rezistente decat barbatii”, a mărturisit Mihaela într-un interviu la Pro tv.

Iubirea desprinsă parcă din poveşti avea să se încheie după 10 ani, din cauza geloziei exacerbate a soţului său:

”Soţul meu nu mă bătea, dar mă agresa psihic. Nu puteam să ies undeva cu el, că avea impresia că îmi fac semne cu alt bărbat şi mă teroriza pe treaba asta. La un moment dat mi-am dat seama de ce insista atât de mult să facă el cafeaua dimineaţa, pentru că mă droga cu ea. Cinci ani m-a drogat, ca să poată să mă facă să depind de el. La un moment dat am ajuns la faza in care eram de-a dreptul controlata si am realizat ca nu era atat dragoste din partea lui, cat nevoia de a ma poseda, era posesiune paranoica de-a dreptul. Pleci de acasa, iti bei cafeaua si dupa aceea, in fiecare zi, timp de 10 ani dai telefon acasa din ora in ora sa ma intrebi ce am facut, ce am gandit, cu ce m-am imbracat, unde ma duc, cu cine vorbesc, cu cine ma intalnesc, cand ma intorc… Nu mai ai aer. Asta ucide dragostea. Gelozia asta patologica e ingrozitoare, chiar e o boala si mai ales e un chin pentru o femeie ca mine, cu o personalitate de om liber”, a adaugat Mihaela Mihai.

După mai mulţi ani de absenţă, Mihaela Mihai a revenit în ţară în ‘89, s-a măritat a treia oară cu un diplomat român, o căsătorie care însă nu a durat.

Foto Facebook

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: cantareata