Pippa Middleton a născut un băieţel. A devenit mamă pentru prima oară, la 35 de ani

  • 185 afişări
17 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Pippa Middleton a născut un băieţel. A devenit mamă pentru prima oară, la 35 de ani

Galerie foto

Sora lui Kate Middleton a născutSora lui Kate Middleton a născutSora lui Kate Middleton a născutSora lui Kate Middleton a născut
Pippa Middleton, sora mai mică a Ducesei de Cambridge, a adus pe lume un băieţel, în acelaşi spital în care Kate Middleton i-a născut pe George, Charlotte şi Louis, în Aripa Lindo a spitalului St. Mary. 
 
Sora lui Kate Middleton, în vârstă de 35 de ani, a fost văzută luni, 15 octombrie, împreună cu soţul ei, James Matthews, în vârstă de 43 de ani, intrând în maternitate şi având cu ei şi două genţi mari în care se aflau lucrurile viitoarei mămici. Pippa a născut un băieţel perfect sănătors care, potrivit presei britanice, a cântărit 3.6 kilograme la naştere. 
 
Pe data de 12 octombrie, Pippa Middleton şi soţul ei au fost prezenţi la nunta Prinţesei Eugenie cu Jack Brooksbank, la Capela St. George din Windsor, unde a purtat o ţinută verde smarald, alături de un clutch de culoare neagră. De-a lungul sarcinii, sora mai mică a lui Kate a povestit într-o rubrică a unei publicaţii britanice despre parcursul sarcinii, dar şi exerciţiile fizice pe care le face, de la înot, până la meditaţii. Toate acestea au ajutat-o să se pregătească de cea mai frumoasă experienţă din viaţa ei, aceea de a deveni mamă pentru prima oară.
 
În luna mai a anului 2017, Pippa Middleton şi James Matthews şi-au unit destinele în Berkshire, regiunea în care au crescut surorile Middleton. În anul 2015 cei doi s-au cunoscut, iar după un an de relaţie, în 2016, şi-au anunţat logodna.
 
Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: pippa middleton