Primul hipermarket listat pe Uber Eats

  • 33 afişări
11 decembrie 2018
Primul hipermarket listat pe Uber Eats

Începand din 11 decembrie, Auchan intră în platforma Uber Eats cu o gamă specială de produse de restaurant, creată de Chef Marin Sabău şi Chef Sorin Barbu. Primul magazin conectat la platformă este Auchan Cotroceni, urmând ca în scurt timp, toate magazinele din Bucureşti aflate în aria de acoperire actuală a Uber Eats să ofere acest nou serviciu.

 

Clienţii Uber Eats vor putea comanda din aplicaţie meniurile speciale Auchan, urmând a primi produsele într-un timp foarte scurt. Meniurile create de cei doi Chefi Auchan sunt disponibile pentru clienţi şi în sistemul Auchan Click&Collect, prin comandă pe site-ul lamasa.auchan.ro şi ridicare direct din magazin, în 30 de minute. Astfel, Auchan vine în întâmpinarea clienţilor cu servicii complete, adaptate dorinţelor şi nevoilor lor: livrarea sau ridicarea personală.

 

Gama de meniuri nou lansată cuprinde 25 de feluri de mâncare din bucătăria românească modernă, cu origini tradiţionale, dar şi din bucătăria internaţională, la cel mai înalt nivel de calitate şi la preţuri accesibile, aşa cum Auchan şi-a obişnuit clienţii de-a lungul timpului.

 

Vedete sunt atât renumitele mâncăruri tradiţionale reinterpretate de Chefii Auchan (ciorba de burtă cu hrean şi ardei iute, ciorba de văcuţă, tochitura de porc cu mămăliguţă şi brânza de capră cu mărar, tigaie picantă de pui cu alune caramelizate, clătite cu miere şi nuci sau papanaşi cu iaurt grecesc şi dulceaţă de afine), cât si preparatele mai uşoare cum sunt supa cremă de legume, salatele (caprese cu mozarella şi bocconcino, bulgărească cu jambon afumat sau cea cu ton şi capere). La toate acestea, se adaugă garniturile inedite (ex. ciuperci la grătar cu sos de parmezan) şi sandwich-urile calitative (cu pui la grătar şi salată coleslaw, cu salam de Sibiu şi brânză brie sau ciabatta italiană).

 

Toate meniurile sunt gătite zilnic, cu ingrediente proaspete şi de cea mai bună calitate, în laboratoarele specializate de gastronomie tip restaurant din magazinele Auchan, de către bucătari specializaţi, respectând întocmai reţetele create de Chefi şi toate standardele şi procedurile de calitate şi securitate alimentară.

 

„Vrem să facem şi mai mult pentru clienţii noştri din perspectiva gamelor, serviciilor şi experienţei şi am decis să ducem la un un nou nivel gastronomia Auchan, asociindu-ne cu liderii mondiali ai livrării rapide, pentru a deveni cei mai buni în domeniul bucătăriei calitative şi accesibile.

Reinventăm astfel gastronomia Auchan, creând o gamă specială de produse şi meniuri care îşi au originea în bucătăria tradiţională, modernizată şi dusă la rang de artă culinară de către cei doi Chefi Auchan, medaliaţi naţional şi internaţional. Preparatele sunt produse în laboratoarele noastre de gastronomie tip restaurant şi vor fi accesibile tuturor, la preţuri foarte bune, fie cu livrare, mulţumită parteneriatului cu platforma Uber Eats, fie în sistem de ridicare personală - Click&Collect, prin comenzi pe site-ul lamasa.auchan.ro.

Acest proiect, derulat cu multă pasiune, exigenţă, grijă şi responsabilitate, reprezintă o nouă dovadă a devotamentului nostru faţă de clienţi şi o cale concretă de îndeplinire a viziunii noastre „Auchan schimbă viaţa”, a declarat TIBERIU DĂNEŢIU, Director Client şi Inovaţie Auchan Retail România

„Peste tot în lume, aplicaţia Uber Eats oferă restaurantelor acces la mai mulţi clienţi şi la date statistice care le pot ajuta să crească şi să se adapteze pe piaţa de livrare a mâncării, aflată în plină creştere. Urăm bun venit Auchan Retail România în aplicaţia Uber Eats şi ne bucurăm că putem oferi utilizatorilor noştri încă o opţiune de mâncare gustoasă, sănătoasă şi accesibilă, livrată la o Uber-viteză”, a menţionat RĂZVAN VOICU, Manager Operaţiuni Uber Eats România.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: meniuri , gastronomie , platforma