Redactorii Vogue, colecţie capsulă pentru cititori, în colaborare cu un brand de succes

  • 46 afişări
Redactorii Vogue, colecţie capsulă pentru cititori, în colaborare cu un brand de succes

11 decembrie 2018

Redactorii Vogue, Dena Giannini şi Holly Roberts, au lucrat îndeaproape cu designerii Reserved în studiourile de creaţie ale brandului din Varşovia pe tot parcursul anului, pentru a dezvolta mood boards, a conveni asupra siluetelor şi a lua decizii cu privire la materialele şi detaliile care vor aduce colecţia la viaţă. Inspiraţi de petrecerea de final de an, ei au îmbinat talentul şi pasiunea pentru modă şi design pentru a construi o colecţie capsulă pe care clienţii şi cititorii revistei Vogue o vor iubi şi şi-o vor însuşi.

 

Vanessa Kingori, editor British Vogue, a comentat:

„Suntem încântaţi să lucrăm cu echipa Reserved pentru prima colaborare de colecţie a British Vogue. Parteneriatul nostru cu Reserved evidenţiază o nouă oportunitate, iar această colaborare unică îi permite revistei British Vogue să se apropie şi mai mult de cititori. Brandul Reserved s-a făcut deja remarcat pe strada de modă britanică şi suntem onoraţi să facem parte din creşterea acestuia în Marea Britanie şi nu numai”.

 

Dansaţi pe propriul vostru ritm în ţinute inspirate de anii '70, precum pantalonii scurţi din piele ecologică, topul disco metalic cu un umăr gol şi rochia mini asimetrică argintie. Străluciţi din cap până în picioare pentru o decadenţă autentică, în rochia-statement cu paiete a colecţiei şi salopeta sclipitoare cu decolteu adânc în „V”. Veţi găsi o ţinută neagră care se va potrivi tuturor în acest sezon. Indiferent dacă alegeţi pantalonii evazaţi cu talie înaltă cu sacoul-frac sau o rochie strânsă în talie, - pregătiţi-vă să uimiţi.

 

CEO RESERVED, creator şi co-fondator, Marek Piechocki, declară:

„Suntem incredibil de mândri să lucrăm cu British Vogue pentru o primă colaborare de acest gen. Clienţii Reserved din întreaga lume urmăresc British Vogue pentru inspiraţie, iar noi căutăm mereu noi modalităţi de a îi surprinde şi de a le oferi cele mai bune colecţii sezon după sezon”.

 

Reserved X Vogue a fost dezvăluită în ediţia britanică a revistei Vogue din luna ianuarie, disponibilă pe piaţă începând cu vineri, 7 decembrie, şi, simultan, în magazinul din Londra de pe Oxford Street şi la nivel internaţi