S-a aflat sexul copilului pe care Gabriela Cristea îl poartă în pântece

  • 2594 afişări
31 octombrie 2018
S-a aflat sexul copilului pe care Gabriela Cristea îl poartă în pântece

Galerie foto

Gabriela CristeaGabriela CristeaGabriela CristeaGabriela Cristea

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda vor deveni din nou părinţi!

Vestea cea mai a fost împărtăşită chiar de fericita mămică, de ziua ei de naştere. Vedeta a împlinit 44 de ani. Gabriela Cristea se pregăteşte să devină mamă pentru a doua oară, după ce în urmă cu un an a adus-o pe lume pe fetiţa ei Bella Victoria Margot. 

La câteva zile după ce a făcut publică marea veste, prezentatoarea TV a spus cu zâmbetul pe buze că în burtica sa se află surioara Victoriei. Tavi Clonda este foarte mândru de faptul că va fi din nou tată, şi mai ales că va mai avea o fiică. 

Vedeta şi soţul ei nu au programat sarcina, amândoi au fost luaţi prin surprindere, nu se aşteptau ca acest lucru să se întâmple, însă sunt mai mult decât încântaţi că vor fi părinţi pentru a doua oară.

"Eu nu mă aşteptam să fiu însărcinată, pentru că nu mă simţeam a fi însărcinată. Ţineam cură de slăbire, îmi doream aşa, să facem lucruri pentru noi. Şi m-am terzit că sunt într-o întârziere, ca să zic aşa, nu îmi suna nimeni la uşă. Nu a venit o zi, 2, 3...şi tot aşa, după care, la un moment dat, am zis să vedem ce putem face, că trebuie să o sun pe doamna doctor. Dar înainte, eu sigură pe mine că nu sunt însărcinată,mi-am făcut testul aşa...dar nu am terminat bine de făcut testul şi am văzut două liniuţe, era să leşin. M-am dus în cameră, unde Tavi mustăcea şi el şi i-am zis: na de aici!

De aflat, am aflat de vreo 2 luni daca nu şi mai bine. A fost o surpriză mare chiar si pentru noi...eu nu-l mai rog pe Dumnezeu nimic pentru că am impresia că mi-a dat prea mult. În momentul în care am aflat că sunt gravida a fost un şoc, nici nu am luat măsuri de precauţie...am ţinut lumina de veghe aprinsă", a spus Gabriela Cristea.

"Din momentul în care am aflat că sunt însărcinată, deja am lansat operaţiunea bona, pentru că oricât de dornici am fi să stăm cu copiii noştri, aceştia au program diferit şi nevoi diferite", a adăugat vedeta.

Foto Facebook

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: insarcinata