Selena Gomez nu mai este cea mai urmărită persoană din lume pe Instagram

  • 113 afişări
30 octombrie 2018
Selena Gomez nu mai este cea mai urmărită persoană din lume pe Instagram

Galerie foto

Selena GomezSelena GomezSelena GomezSelena Gomez

Selena Gomez a pierdut statutul de cea mai urmărită persoană din lume pe Instagram.

Jucătorul campioanei Italiei, Juventus, a devenit cea mai urmărită persoană pe Instagram, surclasând-o pe vedeta Americii, Selena Gomez.

Cristiano Ronaldo a ajuns la 144.327.960 urmăritori, în timp ce artista de peste Ocean, care s-a situat pe primul loc începând cu anul 2016, are 144.317.204. Lionel Messi, spre deosebire de portughez, are un număr impresionat de urmăritori, însă este departe de performaţa fostului adversar din La Liga, 100.248.329.

Selena a luat o pauză de la reţelele de socializare

Selena Gomez trece printr-o perioadă grea. În 2014, cântăreaţa şi actriţa americană a stat o perioadă într-o clinică de dezintoxicare, iar acum Selena Gomez a fost spitalizată într-o clinică pentru tratarea tulburărilor mintale. Artista a fost spitalizată după o cădere nervoasă, de două ori în ultimele două săptămâni, potrivit site-ului tmz.com.

Vedeta în vârstă de 26 de ani a fost internată la Spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, după un episod depresiv provocat de rezultatele proaste ale unor analize sangvine. Anul trecut, Selena Gomez a fost supusă unui transplant de rinichi anul trecut.

Selena Gomez a luat o pauză pe reţelele de socializare, precizând că depresia "i-a consumat cinci ani din viaţă" şi că răutăţile din mediul virtual provoacă suferinţă : "Luaţi aminte, comentariile negative pot răni sentimentele tuturor".

Selena Gomez a fost ţinta unor comentarii negative pe reţelele de socializare după ce fostul ei iubit cântăreţul canadian Justin Bieber s-a logodit cu modelul Hailey Baldwin.

Selena Gomez - carieră

Născută în statul american Dallas, Selena Gomez a început să joace în filme de la vârsta de şapte ani şi a primit primul său rol major în 2003, în "Spy Kids 3-D: Game Over". A devenit cunoscută interpretând-o pe vrăjitoarea Alex Russo în producţia Disney "Wizards of Waverly Place", care a fost lansată în 2007, iar, în 2009, a câştigat un premiu Emmy.

În 2011, Selena Gomez şi-a lansat cel de-al treilea album, "When The Sun Comes Down", după ce, în 2010, cucerise fanii din toată lumea cu "A Year Without Rain", un follow-up al materialului ei discografic de debut, "Kiss & Tell". "A Year Without Rain", recompensat cu aur de Hollywood Records, i-a prezentat pe Selena şi formaţia ei, The Scene, într-o cu totul altă lumină. Albumele sale s-au vândut în 7 milioane de copii, iar single-urile ei în 22 de milioane de copii pe plan mondial.

Vedeta americană a colaborat de-a lungul anilor cu numeroase fundaţii caritabile, inclusiv cu UNICEF. Şi-a înfiinţat propria companie de producţie, July Moon Productions, în anul 2008, iar, în toamna anului 2010, şi-a lansat propria linie vestimentară, "Dream Out Loud", în colaborare cu lanţul de magazine Kmart, care include diverse articole realizate din materiale ecologice şi reciclabile. În 2011, artista şi-a lansat şi propriul parfum, care îi poartă numele.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: psihiatrie , selena gomez