Simona Gherghe s-a căsătorit în secret: "O mică petrecere la piscină"

  • 2115 afişări
01 noiembrie 2018
Simona Gherghe s-a căsătorit în secret: "O mică petrecere la piscină"

Galerie foto

Simona Gherghe a născut înainte de termen. Ce nume va avea fetiţaSimona Gherghe a născut înainte de termen. Ce nume va avea fetiţaSimona Gherghe a născut înainte de termen. Ce nume va avea fetiţaSimona Gherghe a născut înainte de termen. Ce nume va avea fetiţa

Cunoscuta prezentatoare TV Simona Gherghe s-a căsătorit în secret cu Răzvan Săndulescu.

Foto Facebook

Simona Gherghe şi Răzvan Săndulescu au împreună o fetiţă, pe nume Ana Georgia. Vedeta de la Antena 1 s-a căsătorit în secret, în cadrul unei ceremonii restrânse, încă din vara acestui an, dar a dorit ca totul să fie extrem de discret, de aceea nu mulţi ştiu cum a decurs fericitul eveniment.

Cei doi au dorit să organizeze o ceremonie restrânsă, departe de lumina reflectoarelor şi a camerelor de filmat. Simona Gherghe şi Răzvan Săndulescu s-au căsătorit religios chiar în ziua în care fetiţa lor a împlinit un an.

„Tu îi spui în secret, eu îi zic discret, cã n-am fãcut niciun efort sã nu se afle. Totul a pornit de la ziua lui Rãzvan, care e pe 4 iulie. Ne gândisem sã organizãm o micã petrecere la piscinã. Şi, dacã tot am chemat prietenii şi familia, am zis sã ne şi cununãm religios. Aşa cã asta a fost! Nimic complicat, nu m-am dat peste cap sã organizez cine ştie ce, a fost o petrecere relaxată (..) Oricum, mi-e groazã de petrecerile mari, cu sute de invitaţi, unde bieţii miri nici nu apucã sã mãnânce.. Cred cã de-asta am şi amânat atât de mult nunta, ca sã evitãm sã fie ceva tradiţional”, a dezvăluit Simona Gherghe într-un interviu acordat revistei viva.

Vedeta spune că îşi doreşte un al doilea copil, dar că … mai aşteaptă.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: simona gherghe , a nascut , secret , casatorie