Sonia Argint Ionescu, adevărul despre tratamentele injectabile: "Nu mai avem aceeaşi mimică"

  • 233 afişări
16 octombrie 2018
Sonia Argint Ionescu, adevărul despre tratamentele injectabile: "Nu mai avem aceeaşi mimică"

Galerie foto

Sonia Argint IonescuSonia Argint IonescuSonia Argint IonescuSonia Argint Ionescu

Sonia Argint-Ionescu este căsătorită cu Horaţiu Ionescu. Cei doi au împreună doi băieţi, pe Marc şi pe Eric.

Sonia Argint Ionescu, prezentatoarea emisiunii Vreau să fiu sănătos de la TVR, cunoscuta şi din postura de prezentatoare a emisiunii de limba germană a aceluiaşi post de televiziune, este adepta stilului de viaţă echilibrat, pe care-l promovează atât pe micul ecran, pe blogul său, cât şi în viaţa de zi cu zi. 

Vedeta în vârstă de 36 de ani a dezvăluit câteva dintre secretele sale de beauty, printre care şi faptul că a apelat la tratamente injectabile pentru a scăpa de ridurile dintre sprâncene.

"Am o părere foarte bună despre aceste intervenţii, atâta timp cât nu le fac eu. Am încercat tratamente injectabile, dar nu cred că sunt pentru mine în acest moment al vieţii. Am fost mulţumită, însă nu ştiu dacă este ceea ce caut, adică eu sunt mulţumită şi confortabilă în pielea mea cu micile defecte pe care le am, care mi se pare că fac parte din personalitatea mea şi care îmi dau o anume particularitate. 

M-am gândit la un moment dat că mă deranjează ridurile acestea dintre sprâncene, a fost ok 3 luni, dar după aceea m-am reîntors la ceea ce sunt eu în mod natural. Sunt ok şi aşa. Am o mimică a feţei destul de puternică şi faptul că nu puteam să o mai am, mi s-a părut că îmi ia un pic din cum sunt eu în mod natural. Cel mai eficient tratament pe lumea asta este un somn bun, adică de 8-9 ore. De fiecare dată când dorm suficient, mă odihnesc foarte bine, a doua zi arăt senzaţional, nu am cearcăne, am pielea întinsă, odihnită, radioasă. Dacă nu dorm 8 ore, nu mă simt foarte bine. Am nevoie de somn. Ajung la tratamente cosmetice în măsura timpului, de obicei merg pe varianta de hidratare şi câteodată mai fac tratament antiageing", a precizat Sonia Argint Ionescu pentru libertatea.ro.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: tratament