Teo Trandafir, despre primul ei salariu. Ce a făcut cu primii bani câştigaţi

  • 146 afişări
31 octombrie 2018
Teo Trandafir, despre primul ei salariu. Ce a făcut cu primii bani câştigaţi

Galerie foto

Teo Trandafir, despre primul salariuTeo Trandafir, despre primul salariuTeo Trandafir, despre primul salariuTeo Trandafir, despre primul salariu
Emisiunea ”Vrei să fii miliardar” revine pe micile ecrane, de data aceasta având-o ca prezentatoare pe Teo Trandafir. Pe platourile de filmare, Teo a povestit cum a câştigat primul ei salariu şi ce a făcut cu primii ei bani. 
 
Se pare că în perioada studenţiei, prezentatoarea comercializa bilete de odihnp şi tratament, iar după primul salariu, Teo s-a răsfăţat cu ciocolată.
 
”În anul 1990 am câstigat primii bani, au fost primii mei bani, din primul salariu. Ţin minte ca mi-am cumpărat ciocolată în formă de Moş Crăciun, îmbracat in staniol. Am plans si am mancat-o departe de ochii lumii. Eram fericită că am câştigat primii mei bani. La acea vreme, vindeam bilete de odihnă şi tratament. Înainte de asta, vândusem sticlărie, acum treceam la alt nivel. Se întampla în timpul facultăţii. După Revoluţie, studenţii la zi au avut voie să se angajeze, înainte de 89, conform legii, nu puteai să fii şi angajat, şi student. Primul lucru pe care l-am făcut după Revoluţie a fost să mă angajez”, a povestit prezentatoarea celui mai longeviv concurs de cultură generală din lume.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: teo trandafir