Thalia, mesaj emoţionant pentru Alina Eremia

  • 6607 afişări

Thalia, mesaj emoţionant pentru Alina Eremia

12 ianuarie 2018


Talentul artistei a depăşit graniţele ţării, dovadă că Thalia a postat astăzi pe contul sau de instagram un filmulet în care îi multumeşte Alinei Eremia.
 


Thalia a ramas placut surpinsa de talentul Alinei si de modul in care aceasta i-a interpretat piesa, asa ca, in semn de multumire, aceasta a postat un filmulet pe contul ei in instagram cu mesajul: “Fata din Romania, canatand Equivocada. Cu dragoste din Romania. Iti multumesc pentru ca mi-ai cantat piesa in spaniola.”
 
Remarcabil este faptul ca filmuletul in care Alina Eremia interpreteaza piesa “Equivocada” a Thaliei este vechi de 7 ani. Artista a cantat piesa in serialul "Pariu cu Viata" în anul 2011.


 
"Ma bucur ca Thalia a apreciat momentul, si modul in care am cantata piesa ei, Equivocada. Chiar daca au trecut aproximativ 7 ani de cand am interpretat piesa, nu am uitat-o nici pana in ziua de astazi. Intotdeauna am apreciat-o pe Thalia ca si cantareata, dar si ca actrita. Intr-adevar am fost placut surprinsa sa revad momentul pe profilul ei de instagram” spune Alina.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: thalia , alina eremia