Unde poţi urmări lungmetraje în aer liber în lunile iulie şi august

  • 68 afişări
28 iunie 2018 Alexandra Necsoiu
Unde poţi urmări lungmetraje în aer liber în lunile iulie şi august

Paramount Channel ştie cât de grele sunt zilele de luni, când e vară şi tu nu eşti în vacanţă. De aceea, te invită să îţi îndulceşti măcar serile de luni cu vizionări de filme clasice în aer liber, pe terasa DESCHIS GASTROBAR. Pentru al doilea an consecutiv, în fiecare seară de luni, în perioada 2 iulie – 20 august, Paramount Channel va proiecta gratuit lungmetraje celebre pe terasă, începând cu ora 21:00.

Toate cele opt filme te vor purta cu gândul în destinaţii de vacanţă ideale precum: Roma, New York, Verona sau Los Angeles. Luni, 2 iulie, de la ora 21:00, ai şansa de a viziona celebrul film Roman Holiday. Simte-te mai aproape de atmosfera romantică şi imaginează-te traversând Roma pe o Vespa alături de Audrey Hepburn, premiată cu Academy Award pentru cea mai bună actriţă în rolul din acest film, şi Gregory Peck. Pe lângă film, te vei putea bucura de surprizele pregătite de Paramount Channel la faţa locului.

Pe 9 iulie, simpaticul Jim Carrey te aşteaptă să îl urmăreşti în sci-fi-ul The Truman Show, pe 16 iulie gândeşte-te cum a doua zi ai putea lua micul dejun la New York, după ce te vei uita la Breakfast at Tiffany’s, iar în următoarele săptămâni, imaginează-te detectivul din Chinatown sau îmbrăţişează-ţi persoana iubită în timp ce vizionezi Love Story sau Romeo and Juliet.

Seria de filme Paramount Channel găzduite de DESCHIS Gastrobar în lunile iulie şi august se va încheia cu clasicul Sabrina, luni, 20 august, de la ora 21:00.

Mai jos găsiţi programul complet de filme:

Roman Holiday – 2 iulie, ora 21:00

The Truman Show – 9 iulie, ora 21:00

Breakfast at Tiffany’s – 16 iulie, ora 21:00

Chinatown – 23 iulie, ora 21:00

Love Story – 30 iulie, ora 21:00

Romeo and Juliet – 6 august, ora 21:00

Airplane – 13 august, ora 21:00

Sabrina – 20 august, ora 21:00

 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!