Zilele Internaţionale ale Frumuseţii, încă o ediţie de succes

  • 6 afişări
08 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Zilele Internaţionale ale Frumuseţii, încă o ediţie de succes

În perioada 27-30 septembrie, şcoala Atelierele ILBAH şi Beauty One au organizat Zilele Internaţionale ale Frumuseţii, un eveniment grandios, aflat la cea de-a doua ediţie, dedicat atât profesioniştilor din sfera beauty, cât şi amatorilor pasionaţi. Maratonul de masterclass-uri, demonstraţii şi ateliere gratuite a avut loc în Pavilionul B2 al Romexpo, în cadrul Cosmetics Beauty Hair, cea mai importantă expoziţie internaţională de produse şi echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală şi coafură din România.  
 

6 masterclassuri inedite pentru specialiştii în make-up, hairstyling şi cosmetică  

 
Primele două zile, 27 şi 28 septembrie, au fost dedicate aproape exclusiv profesioniştilor în domeniu, care au avut ocazia de a participa la 6 Masterclass-uri de perfecţionare, susţinute de unii dintre cei mai buni specialişti din România. De la ultimele tendinţe şi stiluri de make-up, tunsoare şi coafură şi până la cele mai noi şi avansate terapii estetice minim invazive, evenimentele au conturat mediul ideal pentru dezvoltare profesională.  
 

Peste 20 de ateliere şi demonstraţii interactive pentru pasionaţii de beauty  

 
În ultimele două zile ale evenimentului, 29 şi 30 septembrie, toată atenţia s-a îndreptat către iubitorii de frumos, care, sub atenta îndrumare a trainerilor şi asistenţilor, au putut deprinde trucuri utile din toate ramurile industriei de beauty. Atelierele de automachiaj au ajutat participantele să realizeze make-up-uri impecabile, menite să le pună în evidenţă trăsăturile preferate şi să le dea încredere în propria persoană. Nu au lipsit nici atelierele de cosmetică, de gene false sau nail art, practic toate instrumentele necesare pentru obţinerea unui look desăvârşit. Cum nicio apariţie nu este însă completă fără o coafură spectaculoasă, persoanele interesate au aflat secretele buclelor perfecte, au învăţat să realizeze împletituri de efect sau cocuri sofisticate. La atelierul de masaj, participanţii au descoperit tehnici optime de relaxare, menite să alunge stresul cotidian şi să inducă o stare de bine. Evenimentul a fost completat cu demonstraţii de tunsoare artistică, realizate de maeştrii în domeniu, pentru care foarfeca a părut a fi nu doar un simplu instrument, ci o extensie firească a mâinii.   
 
Workshopul „Fashion Editorial” a reprezentat atracţia principală. Munca a trei specialişti din domenii diferite, ca make-up, hairstyling şi fotografie, s-a îmbinat armonios pentru a contura un editorial de modă captivant, pornind de la elementele de bază, până în cele mai subtile detalii.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!