Acum, Meghan Markle se poate căsători, oficial, cu Prinţul Harry. Detaliul pe care nu-l ştia nimeni

  • 426 afişări
09 martie 2018


Acum, Meghan Markle se poate căsători, oficial, cu Prinţul Harry. Detaliul pe care nu-l ştia nimeni

Galerie foto

Meghan Markle a încălcat din nou protocolul. Ce ţinută spectaculoasă a purtat  (galerie foto)Meghan Markle a încălcat din nou protocolul. Ce ţinută spectaculoasă a purtat  (galerie foto)Meghan Markle a încălcat din nou protocolul. Ce ţinută spectaculoasă a purtat  (galerie foto)Meghan Markle a încălcat din nou protocolul. Ce ţinută spectaculoasă a purtat  (galerie foto)


Meghan Markle şi Prinţul Harry se vor căsători pe 19 mai în capela bisericii St. George aflată pe domeniul Castelului Windsor, reşedinţă a Reginei Elisabeta a II-a localizată în vestul Londrei.

Foto: Hepta

Actriţa americană Meghan Markle a fost botezată în ritul Bisericii Anglicane înaintea căsătoriei sale cu Prinţul Harry care va avea loc în luna mai, potrivit Daily Mail, citat de AFP.

Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, a oficiat o slujbă de 45 de minute la Capela Regală din Londra, marţi, în prezenţa Prinţului Charles, viitorul socru, a precizat cotidianul britanic. Reprezentantul Prinţului Harry de la Palatul Kensington nu a dorit să comenteze informaţia.

Markle, în vârstă de 36 de ani, a ales să fie botezată şi confirmată în ritul Bisericii Anglicane din respect faţă de ceea ce reprezintă Regina Elisabeta a II-a ca lider al confesiunii.
În cadrul ritualului religios, Meghan Markle a fost botezată cu apă sfinţită din Râul Iordan.

Tatăl lui Meghan Markle, Thomas, este membru al Bisericii Episcopale americane, iar mama, Doria Ragland, este protestantă. Actriţa a urmat cursurile liceului romano-catolic din Los Angeles.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: megan markle , mireasa