Cum arată domnişoara de onoare a lui Meghan Markle. E supranumită "Gwyneth Paltrow din Toronto"

  • 760 afişări
02 aprilie 2018

Cum arată domnişoara de onoare a lui Meghan Markle. E supranumită "Gwyneth Paltrow din Toronto"

Galerie foto

Cum arată domnişoara de onoare a lui Meghan Markle. E supranumită "Gwyneth Paltrow din Toronto"Cum arată domnişoara de onoare a lui Meghan Markle. E supranumită "Gwyneth Paltrow din Toronto"Cum arată domnişoara de onoare a lui Meghan Markle. E supranumită "Gwyneth Paltrow din Toronto"Cum arată domnişoara de onoare a lui Meghan Markle. E supranumită "Gwyneth Paltrow din Toronto"

 

În 2011, sora lui Kate Middleton, Pippa, devenea cea mai faimoasă domnişoare de onoare, o dată cu nunta Ducesei de Cambrigde cu Prinţul William.
 

Foto: Instagram


Deşi în Marea Britanie nu există tradiţia domnişoarelor de onoare, Kate a încălcat obiceiul, având-o alături pe sora ei în cea mai importantă zi din viaţă. Acum, toată lumea se întreabă cine va fi viitoarea Pippa, la nunta lui Meghan Markle, din 19 mai?

Obişnuită deja să fie în centrul atenţiei în Marea Britanie, Meghan Markle ar putea fi eclipsată total, chiar în ziua nunţii cu prinţul Harry.

La 37 de ani, frumoasa Jessica Mulroney, supranumită Gwyneth Paltrow din Toronto, are toate şansele să fie domnişoara de onoare a lui Meghan. Nu e doar cea mai bună prietenă şi confidenta actriţei, ci şi organizator de nunţi profesionist.

Cele două s-au întâlnit în 2011, când Markle s-a mutat la Toronto pentru a filma "Suits". De atunci, ele au legat o prietenie sinceră, luând împreună lecţii de yoga şi mergând în vacanţe exotice.

De altfel, se pare că Jessica şi Ben Mulroney (fiul fostului premier al Canadei, Brian Mulroney) i-au ajutat pe Meghan şi Harry, la început, să-şi ţină relaţia romantică departe de ochii presei.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!