Meghan Markle şi Prinţul Harry şi-au dublat bugetul de nuntă. Cât costă doar rochia de mireasă

  • 528 afişări
08 martie 2018

Meghan Markle şi Prinţul Harry şi-au dublat bugetul de nuntă. Cât costă doar rochia de mireasă


Galerie foto

Meghan Markle şi Prinţul Harry şi-au dublat bugetul de nuntă. Cât costă doar rochia de mireasăMeghan Markle şi Prinţul Harry şi-au dublat bugetul de nuntă. Cât costă doar rochia de mireasăMeghan Markle şi Prinţul Harry şi-au dublat bugetul de nuntă. Cât costă doar rochia de mireasăMeghan Markle şi Prinţul Harry şi-au dublat bugetul de nuntă. Cât costă doar rochia de mireasă

Potrivit dailymail.co.uk, bugetul de nuntă al prinţului Harry şi al lui Meghan Markle s-ar fi dublat, iar rochia de mireasă a viitoare ducese va costa enorm.

Prinţul Harry şi Meghan Markle vor avea la nuntă un număr impresionant de invitaţi, aproximativ 2.640 de persoane. La nunta lor va cânta trupa Spice Girls,  Meghan Markle fiind o fană înfocată a formaţiei.

Meghan Markle va purta în ziua cea mare o rochie de designer care ar costa în jur de 400.000 de lire sterline, potrivit unei surse, citată de revista Look.

 „Meghan este ca orice altă mireasă care se pregăteşte pentru ziua visurilor ei. Rochia de mireasă a fost cea mai scumpă şi bugetul s-a dublat faţă de cât era iniţial“, a dezvăluit sursa. Meghan Markle a dezvăluit cum vrea să arate rochia de vis.  „Clasică şi simplă, poate cu o întorsătură modernă. Eu personal prefer rochii de mireasă jucăuşe care sau subtil romantice", a declarat Meghan Markle.

Pe lângă toate aceste cheltuieli, Meghan a mai cheltuit 120.000 de lire sterline pe luna de miere, un cadou din partea ei pentru prinţul Harry.


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: meghan markle , rochie de mireasa