NUNTA REGALĂ: Cum arată invitaţiile la nunta anului. Câţi vor veni la nunta lui Harry cu Meghan Markle

  • 50 afişări
18 mai 2018

NUNTA REGALĂ: Cum arată invitaţiile la nunta anului. Câţi vor veni la nunta lui Harry cu Meghan Markle

Galerie foto

Cum arată invitaţiile la nunta anului. Câţi vor veni la nunta lui Harry cu Meghan MarkleCum arată invitaţiile la nunta anului. Câţi vor veni la nunta lui Harry cu Meghan MarkleCum arată invitaţiile la nunta anului. Câţi vor veni la nunta lui Harry cu Meghan MarkleCum arată invitaţiile la nunta anului. Câţi vor veni la nunta lui Harry cu Meghan Markle


NUNTA REGALĂ: Invitaţiile la nunta prinţului Harry cu logodnica sa, Meghan Markle, au fost trimise, a anunţat, joi, Palatul Kensington

Foto: Hepta
Aproximativ 600 de persoane au fost invitate la cununia prinţului Harry cu Meghan Markle, care va avea loc pe 19 mai, la Capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor. Aceste persoane au fost invitate şi la o recepţie organizată de Regina Elizabeth a II-a la St George's Hall.

Invitaţiile, care au margini aurite, poartă insigna Prinţului Charles, care reprezintă trei pene. Acestea au fost realizate de Barnard & Westwood, companie care deţine din anul 1985 mandatul regal pentru tipărire şi legătorie.

Prinţul Harry şi Markle vor sărbători, de asemenea, alături de 200 de invitaţi, la o petrecere privată organizată de Prinţul Charles, care va avea loc seara.


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: nunta , meghan markle