Roxana Ciuhulescu, primele imagini cu rochia de mireasă

  • 1313 afişări
08 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Roxana Ciuhulescu, primele imagini cu rochia de mireasă

Galerie foto

Roxana Ciuhulescu, în rochie de mireasăRoxana Ciuhulescu, în rochie de mireasăRoxana Ciuhulescu, în rochie de mireasăRoxana Ciuhulescu, în rochie de mireasă
Roxana Ciuhulescu şi Silviu Bulugioiu şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu şi şi-au botezat băieţelul, pe Cezar Ioan, în aceeaşi zi, după ce, la începutul anului, cei doi s-au cununat religios.
 
Fosta prezentatoare de televiziune a ales să poarte o rochie de mireasă simplă, cu mâneci din dantelă şi o capă pe umeri şi un coc sofisticat de mireasă. De data aceasta, diferită faţă de cum ne-a obiţnuit, Roxana Ciuhulescu a apărut cu părul lung şi vopsit în nuanţe de blond şi gri.
 
„E greu de gestionat faptul că Roxana este persoană publică şi eu încerc pe cât posibil să nu fiu. Datorită dragostei pe care i-o port încerc să mă obişnuiesc cu asta. Le mulţumim celor care ne-au adus împreună, pentru că am avut şansa să ne cunoaştem“, a spus soţul vedetei înainte de a intra în biserică.
 
Roxana Ciuhulescu a dezvăluit că cei doi au optat pentru o tematică, atât pentru botez, cât şi pentru nuntă, care să aibă la bază pasiunile lor, mai exact avioanele şi maşinile, iar ca mărturii, fiecare invitat a primit maşinuţe şi avioane. Totul a fost pus la punct până la cel mai mic detaliu şi, până şi tortul a fost decorat cu maşini şi avioane. 
 
„2017 a fost pentru mine un an de agonie şi extaz. Prima jumătate de an era să dau în depresie: decesul bunicii, boala, divorţul, mutarea. Dacă cineva mi-ar fi zis că 2017 se va încheia fericit pentru mine, aş fi zis că bate câmpii! Să intru în 2018 cu iubire, armonie şi logodită, ce puteam visa mai mult? Dar nu aduce anul ce aduce ceasul….Finalul anului m-a surprins îndrăgostită lulea şi – cel mai important! –  iubită.…ahh, era să uit  şi «umpic» gravidă. Da! –  voi deveni mămică pentru a 2-a oară, iar fetiţa mea, Ana Cleopatra, va avea – în sfârşit –  un frăţior. Mulţumesc din suflet medicilor pentru îngrijiri şi monitorizare. Deşi eram pregătiţi pentru orice tratament care ne-ar fi ajutat să concepem acest copil, iată că, surprinzător, acest lucru s-a întâmplat natural. Ani de zile mi-am dorit şi m-am chinuit să aduc pe lume un al 2-lea copil, însă întotdeauna Dumnezeu le potriveşte când şi cu cine trebuie, nu? Nimic nu este întâmplător! Cu toţii suntem extrem de fericiţi şi ne dorim ca acest copil să se nască sănătos”, a scris Roxana pe blogul său.
 
Fosta prezentatoare de televiziune şi Silviu Bulugioiu s-au logodit în ianuarie 2018 şi, în acelaşi an, au devenit părinţii unui băieţel. În vara anului trecut, Roxana Ciuhulescu şi-a anunţat divorţul de Mihai Ivănescu, după zece ani de căsnicie. Cei doi au împreună o fetiţă pe nume Ana Cleopatra, în vârstă de 9 ani.
 
Foto: Instagram
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: roxana ciuhulescu